Εκπαίδευση

Εκπαίδευση – Κάντε το προσωπικό σας ειδικό στις διαδικασίες

Εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα, ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης, μειωμένο κόστος συντήρησης και ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον με εργαζόμενους με υψηλό κίνητρο – αυτό κερδίζετε με την εκπαίδευση από την GEA.

Αποκτήστε το καλύτερο από την τεχνολογία της GEA

Οι πολύ έμπειροι μηχανικοί μας θα προσφέρουν στο προσωπικό σας γνώση διαδικασιών και εφαρμογών, εκπαίδευση σε λειτουργία και φροντίδα μηχανών και εγκαταστάσεων. Θα παρέχουν οδηγίες ασφαλείας για να σας βοηθήσουν να αξιοποιείτε καθημερινά το καλύτερο από την τεχνολογία της GEA. Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, ώστε να σας βοηθάμε να εξασφαλίζετε μέγιστη απόδοση και ελάχιστο χρόνο διακοπής.

Εκπαίδευση από την GEA όπου και όποτε το χρειάζεστε

Εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας στο χώρο σας ή σε ένα από τα κέντρα κατάρτισης μας, ό,τι  που είναι καλύτερο για εσάς. Οι ομάδες κατάρτισης μας θα οδηγήσουν το προσωπικό σας μέσω του πλήρους κύκλου ζωής του εξοπλισμού και του εργοστασίου, εστιάζοντας στις βασικές ικανότητες που χρειάζονται βελτιώσεις και προσαρμόζοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να καλύψουν τις ακριβείς ανάγκες του. Αυτό θα προσφέρει τη μέγιστη ικανοποίηση σε επίπεδο εργασίας για το προσωπικό σας και θα σας επιτρέψει να πετύχετε και να διατηρήσετε την κορυφαία απόδοση του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων σας.

Η εκπαίδευση GEA περιλαμβάνει:

  • Εκπαίδευση ασφάλειας
  • Εκπαίδευση χειριστή
  • Εκπαίδευση συντήρησης
  • Διαδικασία κατάρτισης
  • Εκπαίδευση αυτοματισμού
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.