Εγκατάσταση

Εγκατάσταση – Ξεκινήστε τη λειτουργία σας με την πιο αποτελεσματική ρύθμιση

Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το εργοστάσιό σας για μέγιστη απόδοση, να το εγκαταστήσουμε και να το παραδώσουμε σε σας, με ασφάλεια, επαγγελματικά και εγκαίρως.

Συνεργαστείτε μαζί μας από την αρχή

Στην GEA εργαζόμαστε μαζί σας από την αρχή, μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας μαζί σας για να επιδιώξουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας, την εκτεταμένη εμπειρία επεξεργασίας και τις γνώσεις εφαρμογής, καθώς και μια ξεχωριστή αντίληψη του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι κορυφαίες τεχνολογίες και ο εξοπλισμός μας, για να εγκαταστήσετε το εργοστάσιο σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διατηρώντας την εγκατάσταση εύκολη στη χρήση

Ο εξοπλισμός της GEA έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με κάθε τεχνολογία, που συμπληρώνει την επόμενη, στη γραμμή επεξεργασίας, να δημιουργήσει πλήρη συστήματα έτοιμα για χρήση. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον σωστό εξοπλισμό και να σχεδιάσετε την καταλληλότερη διάταξη του εργοστασίου για να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα και τη λειτουργικότητα σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον. Θα προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εμπειρογνωμοσύνης, μειώνοντας την πολυπλοκότητα και τον κίνδυνο, δίνοντας σας καλύτερο έλεγχο του κόστους και επιταχύνοντας την εκτόξευσή σας.

Εκεί που μας χρειάζεστε

Με την άμεση συμμετοχή των ομάδων υπηρεσιών κατά την εγκατάσταση και την έναρξη λειτουργίας, διασφαλίζουμε ότι η μονάδα σας θα είναι ειδικά σχεδιασμένη. Είμαστε πάντα έτοιμοι, όποτε και όπου θέλετε, με ομάδες υψηλής εξειδίκευσης που παρέχουν την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.