Αναβαθμίσεις / Εκσυγχρονισμός / Βελτιστοποίηση

Αναβαθμίσεις / Εκσυγχρονισμός / Βελτιστοποίηση – Ενισχύστε τις δυνατότητες του εξοπλισμού σας

Όλα αλλάζουν: η τεχνολογία, οι αγορές, η νομοθεσία και οι προσδοκίες των πελατών. Στην GEA εργαζόμαστε μαζί σας για να βεβαιωθούμε ότι ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις σας συμβαδίζουν με τη ζήτηση και τη βελτιωμένη τεχνολογία: βελτίωση της ασφάλειας και της αποδοτικότητας, μείωση του κόστους, παροχή μεγαλύτερης διάρκειας ζωής και εξασφάλιση της ευελιξίας που χρειάζεστε.

Διατηρώντας τη μονάδα σας στη βέλτιστη απόδοση

Όταν ο εξοπλισμός ή η μονάδα επεξεργασίας εγκαταστάθηκε από την GEA, αντιπροσώπευε την απόλυτη ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα. Όμως, καθώς τα πάντα εξελίσσονται ή εισάγεται νέα νομοθεσία, πρέπει να ενημερωθούν. Στην GEA εργαζόμαστε δίπλα σας, μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία μας και σας φέρνουμε τις τελευταίες καινοτομίες και εξελίξεις για να βεβαιωθείτε ότι ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις σας καλύπτουν πάντα τις ανάγκες σας και ότι είναι βελτιστοποιημένες για απόδοση, αξιοπιστία και συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, βελτιωμένη απόδοση και υψηλότερη βιωσιμότητα

Προσφέρουμε αναβαθμίσεις, εκσυγχρονισμούς και βελτιστοποιήσεις του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών σας για να επωφεληθείτε από τις τεχνικές εξελίξεις και να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις ποιότητας ή την περιβαλλοντική νομοθεσία για την ασφάλεια και το περιβάλλον, καθώς και τα νέα προϊόντα και τις έννοιες συσκευασίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τον νέο εξοπλισμό, τα νέα συστήματα ελέγχου ή την εφαρμογή νέων τεχνικών. Τα βασικά πλεονεκτήματα είναι η μείωση του κόστους κατασκευής, η παρατεταμένη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων, η βελτίωση της παραγωγικότητας με μειωμένο χρόνο και προηγμένες επιδόσεις, η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και η επίτευξη στόχων εκπομπών. Η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός ή η βελτιστοποίηση του εξοπλισμού ή της εγκατάστασής σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να φέρετε νέα προϊόντα στην αγορά και, με μεγαλύτερη ευελιξία, να επιτρέψετε την παραγωγή ευρύτερης σειράς προϊόντων με ελάχιστη επένδυση κεφαλαίου και πολύ σύντομο χρόνο υλοποίησης.

Συνεχιζόμενη διαδικασία αξιολόγησης και βελτίωσης

Παρέχουμε τακτικούς υγειονομικούς ελέγχους για τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις σας (βλ. Προληπτική Συντήρηση και Διορθωτική Συντήρηση). Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση αναλυτικών δεδομένων και μοντέλων προσομοίωσης για να υπολογίσετε πώς μπορούν να εφαρμοστούν καλύτερα οι νέες εξελίξεις για να βελτιώσετε τις διαδικασίες σας και να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας. Η παγκόσμια προσέγγιση παροχής συμβουλών αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας των υπηρεσιών της GEA και είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες μας παγκοσμίως.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.