Ανακατασκευή από το εργοστάσιο

Επανακατασκευασμένο εργοστάσιο – Ανακατασκευασμένο χωρίς συμβιβασμούς, αποδεδειγμένη παραγωγικότητα

Ο εργοστασιακός ανακατασκευασμένος εξοπλισμός από την GEA μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος χωρίς να υποβαθμίσετε την ποιότητα, την αξιοπιστία ή την απόδοση. Επιπλέον, τα μηχανήματα που χρειάζεστε είναι συχνά διαθέσιμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην GEA ανοικοδομούμε επιλεγμένα προ-ανήκοντα μηχανήματα, δίνοντάς τους μια νέα ζωή και σας παρέχουμε πολλά χρόνια αξιόπιστων υπηρεσιών, χωρίς το κόστος αγοράς νέων. Στοχεύουμε μόνο σε μηχανές GEA που έχουν κανονικά εξυπηρετήσει ειδικούς μηχανικούς GEA ή κέντρα εξυπηρέτησης.

Υποστηρίζεται από μια εγγύηση GEA και την ομάδα παγκόσμιων υπηρεσιών μας

Όλες οι εργοστασιακά ανακατασκευασμένες μηχανές μας έχουν ανακαινιστεί στην αρχική τους κατάσταση, χρησιμοποιώντας 100% εγγυημένα πρωτότυπα ανταλλακτικά και την εμπειρία των έμπειρων μηχανικών μας. Όλος ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός μας υποστηρίζεται από την εγγύηση GEA και υποστηρίζεται από τις παγκόσμιες ομάδες εξυπηρέτησης, διασφαλίζοντας πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα λειτουργίας και το ίδιο επίπεδο απόδοσης, ασφάλειας και ποιότητας για τα οποία είναι γνωστός ο εξοπλισμός της GEA.

Όλες οι υπηρεσίες της GEA είναι αφιερωμένες στη μεγιστοποίηση της απόδοσής σας!

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον εργοστασιακά ανακατασκευασμένο εξοπλισμό, ανατρέξτε στη λίστα αποθεμάτων και ανακατασκευασμένων προϊόντων στην ενότητα λήψης.

Παρακαλώ σημειώστε: η διαθεσιμότητα όλου του πωλούμενου εξοπλισμού βασίζεται στην αρχή της πρώτης επίσκεψης.

Για το πραγματικό απόθεμα, ερωτήσεις ή βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.