Συμβάσεις απόδοσης

Συμβάσεις απόδοσης – Καλώς ήρθατε στη συνεχή επιτυχία σας

Τα συμβόλαια απόδοσης μας αναθέτουν την ευθύνη για την επίτευξη των συμφωνημένων επιπέδων παραγωγής. Είναι καινοτόμο – και λειτουργεί.

Με τις συμβάσεις απόδοσης, είμαστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού σας. Η δουλειά της εξειδικευμένης υπηρεσίας μας για την εξάλειψη των ζημιών, μεγιστοποιώντας παράλληλα την παραγωγικότητα, την απόδοση και την απόδοση της επένδυσης Για να διασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, αναλύουμε και διαχειριζόμαστε τρόπους αστοχίας σύμφωνα με τους συμφωνημένους KPIs. Διεξάγουμε επίσης ανάλυση κρισιμότητας και προετοιμάζουμε μαζί μαζί σας σχέδια συντήρησης, προσπαθώντας πάντα να ενισχύσουμε την απόδοση των εγκαταστάσεων και το επίπεδο εξυπηρέτησης. Αυτός ο καινοτόμος τρόπος εργασίας σημαίνει ότι θα επωφεληθείτε από την πιο σύγχρονη τεχνολογία, με μειωμένο κίνδυνο και βελτιωμένη διαχείριση του κόστους.

Αφήστε τα πάντα στη GEA

Σας συνιστούμε να έχετε ένα συμβόλαιο απόδοσης από την αρχή του κύκλου ζωής του εργοστασίου σας. Αυτό θα σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο κόστους. Χρησιμοποιούμε αρχές που βασίζονται στην αξιοπιστία (αρχές RCM) για τον εντοπισμό και την ιεράρχηση του προγράμματος συντήρησης. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι φροντίζουμε τα πάντα. προγραμματισμένη ή μη προγραμματισμένη συντήρηση και προληπτική συντήρηση, η οποία σας προσφέρει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα των μηχανών σας, μειωμένο χρόνο και γρήγορη απόκριση. Μαζί με εσάς αναπτύσσουμε σχέδια συντήρησης για να προετοιμάζουμε τις εξατομικευμένες συμβάσεις συντήρησης / απόδοσης (διαθέσιμες για επιλεγμένα προϊόντα).

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.