ECO-FERM™ Βελτιστοποιημένη Ζύμωση Μπύρας

Μεγαλύτερη χωρητικότητα του χώρου ζύμωσης χωρίς αύξηση του όγκου της δεξαμενής

Με το ECO-FERM™, η GEA έχει αναπτύξει ένα σύστημα που βελτιστοποιεί τη διαδικασία και μειώνει το χρόνο ζύμωσης υποστηρίζοντας τις φυσικές διεργασίες μεταφοράς κατά τη ζύμωση. Σημαντική εξοικονόμηση χρόνου μπορεί να επιτευχθεί χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα της μπύρας.

Βελτιστοποιημένη ποιότητα και μεγαλύτερη χωρητικότητα στον υπόγειο χώρο ζύμωσης

Το ECO-FERM ™ είναι το επαναστατικό σύστημα για την ήπια ανάμιξη με ψεκασμό σε δεξαμενές ζύμωσης. Ένα όργανο ανάμιξης χωρίς κινητά μέρη εξασφαλίζει σταθερή στήριξη της στήλης φυσικών φυσαλίδων στη δεξαμενή που προκύπτει από το σχηματισμό CO2 κατά τη ζύμωση. Έτσι, πολύ πιο δραστικά κύτταρα ζύμης διατηρούνται σε εναιώρημα, ενώ οι διεργασίες μετατροπής κατά τη διάρκεια της ζύμωσης επιταχύνονται και η ομοιογένεια της θερμοκρασίας στη δεξαμενή ζύμωσης αυξάνεται σημαντικά.

Μείωση του χρόνου ζύμωσης με την υποστήριξη της φυσικής μεταφοράς – Το ECO-FERM™ παρέχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Βραχύτερη ζύμωση και χρόνος ωρίμανσης, ο συνολικός χρόνος κατάληψης μιας δεξαμενής μειώνεται κατά 25%
  • Συνεχής υψηλός βαθμός τελικής ζύμωσης
  • Ομοιογένεια της ζύμωσης σημαίνει καλύτερο προγραμματισμό κατάληψης της δεξαμενής
  • Ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας στη δεξαμενή ζύμωσης κατά τη διάρκεια της θερμής ωρίμανσης και ψύξης
  • Βελτιωμένη ζωτικότητα της ζύμης λόγω του μειωμένου σχηματισμού ιζημάτων στον κώνο της δεξαμενής
  • Συνεχής υψηλή ποιότητα μπύρας και αμετάβλητο προφίλ γεύσης
  • Περισσότερη ικανότητα ζύμωσης με τον ίδιο αριθμό δεξαμενών

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.