Ζυθοεκχύλιση

Είναι ήπια, εξοικονομεί ενέργεια και είναι αποτελεσματική

Τεχνικές λειτουργίες διεργασιών όπως οι θερμοκρασίες, οι περιφερειακές ταχύτητες, ο σχεδιασμός του αναδευτήρα, οι θερμοκρασίες των τοιχωμάτων των κάδων, οι φυσικές και οι βιοχημικές μετατροπές χαρακτηρίζουν τη διαδικασία ζυθοεκχύλισης στο χώρο του ζυθοποιείου. Η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα της μεθόδου θα επηρεάσουν σημαντικά την ποιότητα του ζυθόγλευκου και τον χαρακτήρα της τελικής μπύρας.

Ένας πολύπλοκος συνδυασμός εξοπλισμού και τεχνολογίας

Όσο πιο απλή είναι η διεργασία της ζυθοεκχύλισης, τόσο πιο περίπλοκες είναι οι διάφορες λειτουργίες της. Κατά το σχεδιασμό του κάδου  ζυθοπολτού, όλες αυτές οι λειτουργίες έχουν μεγάλη σημασία και πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Για να εξασφαλιστεί ότι καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις, τα βυτία ζυθοπολτού και οι βραστήρες έχουν όλα τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά της διεργασίας. Αυτό ξεκινάει με μια ίση κατανομή της θερμοκρασίας πάνω από την περιοχή επαφής του ζυθοπολτού στον κάδο, η οποία εξασφαλίζεται από ειδικά σχεδιασμένα περιβλήματα θέρμανσης του κάδου. Σε περίπτωση που η μονάδα της αίθουσας ζυθοποίησης είναι εξοπλισμένη με δικό μας σύστημα αποθήκευσης ενέργειας, είναι δυνατόν – με κατάλληλη περίσσεια θερμότητας από τον βρασμό του ζυθόγλευκου -να εξυπηρετηθεί η διεργασία ζυθοεκχύλισης με θερμότητα που ανακτάται από ατμούς εκ του βρασμού του ζυθογλεύκου ή από εγκατάσταση συνδυασμένης παραγωγής θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτές οι εξοικονομήσεις καυσίμων συμβαδίζουν με ένα σημαντικό τεχνολογικό πλεονέκτημα: ο ζυθοπολτός θερμαίνεται σε πολύ ήπιο βαθμό μέσω των πρόσθετων, θερμικά βελτιστοποιημένων περιοχών μεταφοράς θερμότητας στον κάδο. Αυτό διατηρεί την θερμοκρασία της περιοχής διεπαφής στην πλευρά του ζυθοπολτού εξαιρετικά χαμηλή.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.