WORTSTAR™ Σύστημα Αερισμού Ζυθογλεύκου

Το ημιαυτόματο σύστημα αερισμού ζυθογλεύκου για λύσεις στις βιοτεχνίες ζυθοποιίας – DN 25 έως DN 50.

Με το σύστημα εξαερισμού ζυθογλεύκου WORTSTAR™ Craft, η GEA έχει αναπτύξει μια μονάδα εξαερισμού που είναι μια καινοτόμος ιδέα σε σύγκριση με άλλα συμβατικά συστήματα εξαερισμού. Η μονάδα μας επεξεργάζεται το ζυθογλεύκο απαλά και λειτουργεί αποτελεσματικά.

Τα οφέλη από το καινοτόμο σύστημα εξαερισμού

Μετά την ψύξη το ζυθογλεύκο οξυγονώνεται για την αύξηση της δραστηριότητας της ζύμης και για την έναρξη της διεργασίας ζύμωσης.

Όταν το ζυθογλεύκο ρέει μέσα στο ακροφύσιο εξαερισμού, δημιουργεί μερικό κενό και ο αέρας συμπαρασύρεται με τον ζυθογλεύκο. Αυτό οδηγεί σε εξαιρετική κατανομή μεγέθους των φυσαλίδων και έτσι σε μεγάλη επιφάνεια επαφής για την απορρόφηση οξυγόνου από τον ζυθογλεύκο.

Η μονάδα εξαερισμού GEA – εύκολη εισαγωγή αποστειρωμένου αέρα στο ζυθογλεύκο

With the aeration unit, sterile air is introduced into the wort through the defined annular gap of the annular gap nozzle. The complete annular gap nozzle can be CIP cleaned and sterilized with steam. The system is the standard for obtaining the optimum yeast flotation and activity, and more precise fermentation curves. This guarantees superior quality beer.

Με τη μονάδα αερισμού εισάγεται στείρος αέρας στο ζυθογλεύκο μέσω του καθορισμένου δακτυλιοειδούς διακένου του ακροσωληνίου. Το πλήρες ακροφύσιο δακτυλιοειδούς διακένου μπορεί να καθαριστεί επιτόπου και να αποστειρωθεί με ατμό. Το σύστημα προσφέρεται για την εξασφάλιση της βέλτιστης μεταβλητότητας και δραστηριότητας της ζύμης και των καμπυλών ζύμωσης με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αυτό εγγυάται μπύρα εξαιρετικής ποιότητας.

Τα οφέλη σας με μια ματιά:

 • Συνεχής και ακριβής εξαερισμός του ζυθογλεύκου
 • Λεπτή και ομοιόμορφη εισαγωγή αέρα στο ψυχρό υγρό μέσω ενός δακτυλιοειδούς ακροφυσίου
 • Η βέλτιστη εισαγωγή οξυγόνου από τον ζυθογλεύκο εξασφαλίζεται χάρη στις καλύτερες φυσαλίδες αέρα
 • Συνεχής σχεδιασμός υγιεινής
 • Εύκολος καθαρισμός επιτόπου (CIP)
 • Πλήρως προ συναρμολογημένο σύστημα

Τεχνικά δεδομένα:

 • Εύρος χωρητικότητας – 30 hl έως 195 hl ανά ώρα
 • Τυποποιημένα μεγέθη (σωλήνας ζυθογλεύκου) – DN 25 έως DN 50
 • Ρυθμός ροής ζυθογλεύκου – 1,0 έως 2,5 m / s
 • Απώλεια πίεσης στον σωλήνα ζυθογλεύκου – Μέγ. 1,5 bar
 • Πίεση αέρα – 6,0 έως 8,0 bar Ü
 • Έλεγχος – Ημιαυτόματος

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.