Whirlpool

Η χρήση ενός δοχείου στροβιλισμού (Whirlpool) θεωρείται η πιο έξυπνη μέθοδος διαχωρισμού θερμών θολωμάτων.

Αλλά αυτό δεν είναι το παν. Σε σύγκριση με τη φυγοκεντρική μηχανή ή το φίλτρο, το Whirlpool είναι επίσης ο οικονομικότερος τρόπος για να επιτευχθεί ο διαχωρισμός θερμής διάσπασης μετά το βρασμό του ζυθογλεύκου στο τελευταίο στάδιο της παρασκευής του ζυγογλεύκου.

Συνθήκες για την επίτευξη της ιδανικής λειτουργίας Whirlpool

Τα συστήματα Whirlpool GEA έχουν καταξιωθεί και λειτουργούν με τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Η τεχνική κατανόηση των υλικών και της διαδικασίας παραγωγής ζύθου, των ιδιοτήτων του ζυθογλεύκου, της δυναμικής του ρευστού και του σύνθετου τρόπου με τον οποίο αλληλοεπιδρούν, είναι ουσιώδη για το σχεδιασμό της δεξαμενής Whirlpool. Εκτός από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στο ζυθοποιείο και τις συνθήκες που επικρατούν σε αυτό, η επιτυχής λειτουργία του Whirlpool εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη ροή μάζας του ζυθογλεύκου, την ταχύτητα εισόδου στο δοχείο, τη γεωμετρία του δοχείου και τις προκύπτουσες συνθήκες ροής καθώς και τη διευθέτηση των στομίων εκροής του ζυθογλεύκου. Μόνο όταν όλα αυτά τα κριτήρια βρίσκονται σε σωστή ισορροπία, μπορεί να διασφαλιστεί ο σχηματισμός ενός συμπαγούς κώνου σωλήνα στο κέντρο της δεξαμενής Whirlpool.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=