Βρασμός Ζυθογλεύκου με JETSTAR™

Κανένας συμβιβασμός δεν είναι ανεκτός όσον αφορά την ποιότητα του ζυθογλεύκου

Το JETSTAR™ παρέχει μια εντελώς καινοτόμο διαδικασία στους ατμοσφαιρικούς βραστήρες: βράσιμο δύο φάσεων. Αυτή η μέθοδος, με δύο διακριτά στάδια, βράζει ήπια και αποτελεσματικά το ζυθογλεύκο χρησιμοποιώντας ένα εσωτερικό λέβητα σε φυσική κυκλοφορία. Κατά το πρώτο στάδιο που είναι η διεργασία μετατροπής, το καινοτόμο σύστημα ψεκασμού παρέχει μια πιο ομοιογενή κυκλοφορία με ελάχιστη θερμική καταπόνηση. Στο δεύτερο στάδιο, ο διαστρωματικός διαλύτης δύο επιπέδων εξασφαλίζει εντατική εξάτμιση. Ο ενδιάμεσος καθαρισμός κατά τη διάρκεια του βρασμού δεν είναι απαραίτητος. Το JETSTAR ™ μπορεί να παραδοθεί ως μέρος μιας νέας μονάδας ή να μετασκευαστεί εύκολα σε υπάρχουσες μονάδες.

Δυναμική διεργασία, βέλτιστη αποφλοίωση (stripping)

Το JETSTAR™ εξασφαλίζει μια εντελώς καινοτόμο διεργασία σε ατμοσφαιρικούς βραστήρες: το βράσιμο σε δύο φάσεις. Αυτή η μέθοδος με δύο διακριτές φάσεις καθιστά το βράσιμο του ζυθογλεύκου με ένα εσωτερικό λέβητα που χρησιμοποιεί φυσική κυκλοφορία πολύ πιο απαλό και ενεργειακά αποδοτικό.

Στην πρώτη φάση, δηλαδή τη διεργασία μετατροπής, το σύστημα ψεκασμού εξασφαλίζει μια πιο ομοιογενή κυκλοφορία με ελάχιστη θερμική καταπόνηση. Στη δεύτερη φάση, η συσκευή απλώματος δύο επιπέδων εξασφαλίζει πολύ εντατική εξάτμιση και απομάκρυνση των πτητικών ουσιών. Ο ενδιάμεσος καθαρισμός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ζύμωσης μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο.

Και το καλύτερο: Το JETSTAR ™ μπορεί να εγκατασταθεί εκ των υστέρων σε υπάρχουσες μονάδες χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Τα οφέλη σας με μια ματιά

  • Πιο ευέλικτη τεχνολογία βρασμού με βράσιμο σε δύο φάσεις: Οι διεργασίες θερμικής μετατροπής και η εξάτμιση είναι ανεξάρτητες η μία από την άλλη
  • Ομοιογενής ανάμιξη του ζυθολεύκου στον βραστήρα
  • Τεχνολογική ευελιξία
  • Οικονομικά και τεχνολογικά πλεονεκτήματα
  • Εξοικονόμηση ενέργειας λόγω χαμηλής εξάτμισης

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.