Παστεριωτήρας Ζύμωσης

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί σταθερή ποιότητα μπύρας και πλήρης γεύση είναι η παστερίωση ή η βασική παστερίωση ή η παστερίωση με ταχεία θέρμανση και ψύξη.

Οι μικροβιολογικώς ασταθείς μπύρες που συσκευάζονται και παραδίδονται στον πελάτη είναι «ωρολογιακές βόμβες» για κάθε ζυθοποιείο. Οι λοιμώξεις και η διασταυρούμενη μόλυνση των μικροοργανισμών που μεταδίδονται από τη διαδικασία παραγωγής μπορούν να ανιχνευθούν μόνο μετά από σημαντική καθυστέρηση. Αυτός ο τεράστιος κίνδυνος μπορεί να ελαχιστοποιηθεί.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=