MILLSTAR™ Συστήματα αλέσεως

Η καλύτερη διαδικασία άλεσης έχει όνομα

Η αποτελεσματική παραγωγή ζύθου ξεκινά με την κατάλληλη άλεση. Οι τελευταίες τρεις δεκαετίες πρακτικής εμπειρίας έχουν αποδείξει την αποδοτικότητα των καταξιωμένων μεθόδων άλεσης της GEA. Η μέθοδος MILLSTAR™ συνδυάζει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της συμβατικής υγρής και ξηρής άλεσης. Αυτή η μέθοδος εξασφαλίζει σχεδόν τέλεια συντήρηση του φλοιού και βέλτιστη άλεση του ενδοσπερμίου, η οποία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τη διαδικασία παρασκευής και το τελικό προϊόν, τη μπύρα.

Υψηλή απόδοση σημαίνει μεγάλη αποτελεσματικότητα

Το MILLSTAR™ είναι η απόλυτη εγγύηση για υψηλή απόδοση στην αίθουσα ζυθοποίησης. Όσον αφορά την παραγωγική ικανότητα, μπορεί να ανταγωνιστεί οποιοδήποτε άλλο σύστημα και μέθοδο άλεσης. Επιπλέον, απαιτεί συγκριτικά χαμηλές κεφαλαιουχικές δαπάνες και έχει εξαιρετική σχέση κόστους / οφέλους. Η μετατροπή από τη συμβατική ξηρή άλεση στην τεχνολογία MILLSTAR™ επιφέρει μια αύξηση της παραγωγικής ικανότητας στον κύλινδρο μέχρι 20%. Συνεπώς, η επένδυση αποσβένεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Σε συνδυασμό με την ιθμολεκάνη επιτυγχάνεται μια πραγματική κατάσταση κερδοφορίας: από την άποψη του συνολικού κόστους κτήσεως (TCO), η ιθμολεκάνη MILLSTAR™ plus είναι μακράν η πιο αποτελεσματική λύση για το ζυθοποιείο σας.

Δεν έγιναν συμβιβασμοί στην ποιότητα της μπύρας

Με την ειδική μέθοδο αλέσεως και την ελαφριά επεξεργασία κόκκων, το MILLSTAR™ συμβάλλει στην επίτευξη της κορυφαίας ποιότητας ζυθογλεύκου. Αντί για την εκλεπτυσμένη λείανση των κόκκων, γίνεται θρυμματισμός των κόκκων με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη εκχύλιση και η επακόλουθη απόπλυση της ιθμολεκάνης. Αυτό δεν επιτρέπει μόνο υψηλότερα φορτία της ιθμολεκάνης αφού λόγω της μικρότερης επιφάνειας και της γρήγορης επεξεργασίας, οι θρυμματισμένοι κόκκοι είναι λιγότερο επιρρεπείς σε οξείδωση, γεγονός που θα επηρέαζε την ποιότητα της μπίρας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα για τη σταθερότητα της γεύσης της μπύρας σας.

Με όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα, το MILLSTAR™ είναι το ιδανικό σύστημα για μια διαδικασία άλεσης που απαιτεί μεγάλη ευελιξία. Χάρη στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, ο πελάτης μπορεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ήδη από το στάδιο της ζυθοεκχύλισης για να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των μπυρών του.

Τι κάνει το MILLSTAR™ τόσο ξεχωριστό

  • Υγιεινός σχεδιασμός για αποτελεσματικό καθαρισμό
  • Αντλία θετικού εκτοπίσματος για τη ζυθοεκχύλιση: αναλογίες βύνης προς νερό έως και 1:2 (χωρίς ξέπλυμα)
  • Έλεγχος στάθμης σε χοάνη γλεύκου για χαμηλή απορρόφηση οξυγόνου
  • Βελτιστοποιημένη γεωμετρία ψεκασμού για να αποφευχθεί η επίπλευση των σπόρων
  • Σύστημα αυτοματοποίησης ποιότητας: Έλεγχος ταχύτητας κυλίνδρων τροφοδοσίας
  • Η θερμοκρασία και η ροή νερού καθαρισμού μπορεί να ρυθμίζονται μεμονωμένα (πρότυπο για MILLSTAR™ 5 – 40 t)
  • Ακριβής και εύκολη ρύθμιση του διακένου του κυλίνδρου σύνθλιψης
  • Η οξίνιση του γλεύκου είναι δυνατή απευθείας στον μύλο άλεσης
  • Κατόπιν αιτήματος, μπορεί να παραδοθεί με εξοπλισμό για έκπλυση αδρανών αερίων
  • Απαιτούνται λιγότερα μέτρα προστασίας κατά την οδηγία ATEX λόγω του υγρού βυνόλευρου

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.