LAUTERSTAR™ Τεχνολογία Ιθμολεκάνης

Υψηλή απόδοση με χαμηλό κόστος κύκλου ζωής

Οι μέγιστες αποδόσεις εκχυλίσματος και η αποτελεσματική χρήση των πόρων είναι σημαντικές, αλλά με το νέο LAUTERSTAR™ θα επωφεληθείτε με κάθε τρόπο. Ο χρόνος αφύγρανσης μειώνεται, ο χρόνος έκπλυσης και καθαρισμού ελαχιστοποιείται, το κόστος λειτουργίας και συντήρησης είναι χαμηλότερο από ό,τι με τα συνηθισμένα συστήματα. Το LAUTERSTAR™ λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά ώστε η επένδυση αποσβένεται γρήγορα περιορίζοντας το κόστος κύκλου ζωής. Το LAUTERSTAR™ – είναι ένα ορόσημο για την αποτελεσματικότητα της έκπλυσης υπολειμμάτων.

Μέγιστη απόδοση κάθε μέρα

Για πολλές δεκαετίες, η GEA βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της βέλτιστης απόδοσης της ιθμολεκάνης. Στο LAUTERSTAR ™, οι μηχανικοί μας και οι εμπειρογνώμονες ζυθοποιίας εφάρμοσαν την τεχνογνωσία και την τεχνογνωσία τους για να προωθήσουν την τεχνολογία πολλών σημαντικών συστατικών, από το γεωμετρικά βελτιστοποιημένο σύστημα απορροής του ζυθόγλευκου μέχρι τις πολύ αποδοτικές χορτοσυλλεκτικές μηχανές. Το αποτέλεσμα είναι ένα μία ιθμολεκάνη που θέτει τις προδιαγραφές όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την απόδοση. Το LAUTERSTAR™ μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε κύκλο και, με έως και 14 παρασκευάσματα την ημέρα, ορίζει το ρυθμό στη διαδικασία παραγωγής μπύρας.

Απόλυτη εκχύλιση, μεγαλύτερη απόδοση

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του μηχανήματος GEA, εκτός από τον ανταγωνισμό του, είναι η πυκνότερη διάταξη των μαχαιριών. Αυτή η διάταξη, με το διπλό πέδιλο, οδηγεί σε μια πολύ εντατική, ομοιόμορφη και ήπια επεξεργασία του στρώματος κόκκων. Το γεωμετρικά βελτιστοποιημένο σύστημα απορροής του ζυθογλεύκου αυξάνει την αποδοτικότητα της μονάδες από διάφορες απόψεις: καλύτερη και ταχύτερη ανάκτηση των εκχυλισμάτων ακόμη και με ξήρανση των κόκκων που διαρρέουν σε ολόκληρη ιθμολεκάνη. Εν ολίγοις: το LAUTERSTAR™ χρησιμοποιεί τους πόρους σας στο βέλτιστο βαθμό και διατηρεί σταθερά υψηλή ποιότητα του ζυθογλεύκου.

Συμπυκνωμένη νοημοσύνη για τη διεργασία έκπλυσης υπολειμμάτων

Το LAUTERSTAR™ είναι κορυφαία δεξαμενή διήθησης, η οποία, με την προσθήκη του έξυπνου προγράμματος έκπλυσης υπολειμμάτων Multifunctional Lautering Management (MLM), γίνεται ακόμη καλύτερη. Το MLM βελτιστοποιεί όλες τις φάσεις της διεργασίας έκπλυσης υπολειμμάτων – χρόνος έκπλυσης υπολειμμάτων, απόδοση, ποιότητα ζυθόγλευκου – ανάλογα με τις σχετικές παραμέτρους. Σήμερα, το MLM εφαρμόζεται επιτυχώς σε πολλά εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και μπορεί να ενσωματωθεί σε υπάρχοντα συστήματα.

Αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη τεχνολογία

Είτε πρόκειται για χορτοσυλλεκτική μηχανή, είτε για απορροή ζυθόγλευκου είτε για στραγγιστήριο είναι δυνατή η αναβάθμιση μεμονωμένων συστατικών στοιχείων της τεχνολογίας LAUTERSTAR™, ενώ η αναβάθμιση του υφιστάμενου εξοπλισμού σας θα έχει ήδη ως αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση της δυναμικότητας, όπως δείχνουν οι συγκριτικές αναλύσεις συγκεκριμένων εφαρμογών. Η αναβάθμιση μπορεί να αποσβέσει την επένδυση εντός 4 μηνών.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.