Ενανθράκωση Ζύθου

Οι μονάδες ενανθράκωσης πρέπει να έχουν πολύ υψηλή υγιεινή σε κάθε στιγμή και πρέπει να καθαρίζονται εύκολα. Στα συστήματά μας, λοιπόν, έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο ακροφύσιο έγχυσης CO2 και στο σχεδιασμό του τμήματος διαλυτοποίησης.

Σε μια σύγχρονη επιχείρηση ζυθοποιίας, το περιεχόμενο διοξειδίου του άνθρακα μιας μπύρας ρυθμίζεται στο τελικό στάδιο της παραγωγής. Η ευελιξία και η σταθερή ποιότητα των προϊόντων αποτελούν τα κύρια πλεονεκτήματα της ρύθμισης του διοξειδίου του άνθρακα. Ως ένα από τα τελικά βήματα, η διαδικασία ενανθρακώσεως είναι κρίσιμη για την τελική γεύση και εμφάνιση του προϊόντος.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=