ECO-BEVMIX™ για Διάφορες Ποικιλίες Μπύρας

Κοκτέιλ μπύρας για όλα τα γούστα – βήμα προς βήμα

Οι παραλλαγές μπύρας είναι η τάση που κυριαρχεί στις μέρες μας, όπως είναι τα μικτά ποτά ή νέες σπεσιαλιτέ μπύρας. Η GEA παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την οικονομική παραγωγή ποτών υψηλής ποιότητας. Είτε πρόκειται για παραγωγή παρτίδων είτε για συνεχή παραγωγή στο πολυλειτουργικό μίξερ, προσαρμόζουμε τα συστήματα έτσι ώστε να καλύπτουν τις κατά περίπτωση απαιτήσεις των πελατών με ατομικό και ευέλικτο τρόπο καθιστώντας τα κατάλληλα για το μέλλον.

ECO-BEVMIX™ – κορυφαία ποιότητα για κάθε παρτίδα

Προσφέρουμε ευρύ φάσμα προϊόντων για ανάμιξη και δοσομέτρηση στο ζυθοποιείο, συμπεριλαμβανομένων όλων των εξαρτημάτων, μονάδων και συστημάτων που απαιτούνται για την αλυσίδα μεταποίησης. Διασφαλίζουμε την αξιόπιστη λειτουργία της μονάδας. Το πρότυπο υψηλής ποιότητας που εφαρμόζουμε για το σχεδιασμό της μονάδας εμποδίζει την εισροή αέρα στο προϊόν και εγγυάται σταθερά υψηλή ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος.

Τα οφέλη σας με μια ματιά:

  • Η GEA χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία που επιτρέπει την ευέλικτη και αποδοτική παραγωγή υψηλής ποιότητας ποικιλιών μπύρας.
  • Ο συνδυασμός καταξιωμένων και καλά σχεδιασμένων μεθόδων διεργασίας, ενός υπερσύγχρονου εξατομικευμένου συστήματος ελέγχου και οργάνων μέτρησης ακριβείας εξασφαλίζει σταθερά υψηλή ποιότητα.
  • Οι εξατομικευμένες ιδέες μας καλύπτουν τις όποιες ανάγκες των πελατών μας και προσαρμόζονται στον επιτόπου διαθέσιμο χώρο.
  • Το ζυθοποιείο επωφελείται από την πλήρη αυτοματοποίηση των βασικών διεργασιών δοσολογίας και ανάμειξης, την ανάμειξη υψηλής ακρίβειας, την ελάχιστη απώλεια προϊόντος.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.