COMPACT-STAR™ Συγκρότημα ζυθοποίησης σε βιοτεχνίες παραγωγής μπύρας

Για τα εξειδικευμένα ζυθοποιεία μεσαίου μεγέθους με απορριπτόμενη ποσότητα από 40-115 hl (35-100 US bbl)

Αντιπροσωπεύοντας τη ναυαρχίδα της γραμμής ζυθοποιίας για βιοτεχνίες ζυθοποιίας, το ευέλικτο συγκρότημα COMPACT-STAR™ εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση σε ένα οικονομικά προσιτό πακέτο. Συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα των μεγαλύτερων συστημάτων της GEA με την ευελιξία που απαιτείται για τη δημιουργία όλων των τύπων μπύρας, ο ελκυστικός, υγιεινός σχεδιασμός από ανοξείδωτο χάλυβα του συγκροτήματος COMPACT-STAR™ ολοκληρώνεται με την ανθεκτικότητα και την απόδοση που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο σύστημα της κατηγορίας του.

Από τις αναβαθμίσεις των δεξαμενών μέχρι τις νέες κατασκευές, διατίθεται ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων συστημάτων ζυθοποιίας. Επιπλέον, χάρη στην καινοτομία της έξυπνης επέκτασης και την ικανότητά της να υλοποιεί ένα 2-ωρο κύκλο ζύμωσης, το συγκρότημα COMPACT-STAR™ είναι πλήρως προσαρμόσιμο για μελλοντική ανάπτυξη.

Βασικά πλεονεκτήματα του συγκροτήματος ζυθοποίησης COMPACT-STAR ™

 • Οι προ-συναρμολογημένες μονάδες προσφέρουν γρήγορη εγκατάσταση και ρύθμιση
 • Εύκολη επέκταση με την προσθήκη επιπλέον δεξαμενών για επεξεργασία υψηλής απόδοσης
 • Παραγωγή οικολογικού ζυθογλεύκου με χαμηλές ταχύτητες εξάτμισης
 • Πολύ αποτελεσματικό: έως και 98% απόδοση εκχύλισης στην ιθμολεκάνη
 • Μέχρι και 12 προϊόντα ζύμωσης μέσα σε 24 ώρες σημαίνει υψηλότερες παροχές, ακόμη και όταν λειτουργεί με μία βάρδια
 • Συμβατό με καθεστώτα έγχυσης και ζυθοεκχύλισης

Καταξιωμένος σχεδιασμός

Το μικρό αποτύπωμα του συγκροτήματος COMPACT-STAR™ σημαίνει ότι είναι εύκολη η μεταφορά του και οι επιμέρους μονάδες των δεξαμενών μπορούν να τοποθετηθούν ελεύθερα για ένα πλήρως ευέλικτο σχεδιασμό της αίθουσας ζυθοποίησης. Επιπλέον, η προαιρετική τεχνολογία υγρής άλεσης MILLSTAR™ προσφέρει ταχύτερη έκπλυση υπολειμμάτων και υψηλότερες επιδόσεις, ενώ η εσωτερική καλάνδρια με πολλαπλών επιπέδων διαστολέα και τεχνολογία βρασμού JETSTAR™ δύο φάσεων παρέχει φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή ζυθόγλευκου. Τοποθετημένο με έναν υδρίτη βυνόλευρου που έχει σχεδιαστεί από την GEA και αναδευτήρα με γλεύκο, οι πρόσθετες προδιαγραφές περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Τεχνολογίες έκπλυσης υπολειμμάτων της GEA που παρέχουν παρακολούθηση της διαφορικής πίεσης και πλήρη έλεγχο
 • Το πλήρως αυτοματοποιημένο GEARBOXX™ εξασφαλίζει την επαναλαμβανόμενη παραγωγή, την οπτικοποίηση της επεξεργασίας και την εξ’ αποστάσεως υποστήριξη
 • Συμμόρφωση με αυστηρά πρότυπα ασφαλείας
 • Βραστήρας / λουτρό περιδίνησης για βελτιστοποιημένες επιδόσεις με λιγότερες δεξαμενές
 • Σκεύη και στήριγμα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα (λείου ή ματ φινιρίσματος)

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Διατίθεται ευρύ φάσμα πρόσθετων, συμπεριλαμβανομένης μιας δεξαμενής αδύναμου ζυθόγλευκου, ενός συμπυκνωτή ατμών, ενός συστήματος αποθήκευσης ενέργειας, μιας μονάδας παροχής νερού, δοσομέτρησης λυκίσκου και προσθέτων, διακίνησης χρησιμοποιημένων κόκκων, διακίνησης θολώματος, ψύξεως και αερισμού του ζυθόγλευκου, ατμού και συμπυκνώματος και επιτόπου καθαρισμού (CIP).

 • Διαμόρφωση 2, 3, 4 και 5 αιθουσών ζυθοποίησης, καθώς και συνδυασμοί εξατομικευμένων δοχείων
 • Η εργαλειοθήκη περιλαμβάνει ιθμολεκάνη βραστήρα ιθμοπολτού, συσκευή παρασκευής πολτού και κάδο περιδίνησης
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.