Συσκευή Λείανσης Συμπυκνώματος

Ενεργοποιήστε τη ροή αποβλήτων για να επεξεργαστείτε τη ροή νερού

Το συμπύκνωμα από τις μονάδες εξάτμισης μπορεί να καθαριστεί σε ένα σύστημα συμπίεσης συμπυκνωμάτων για τη μετατροπή ενός ρεύματος αποβλήτων σε ρεύμα νερού, χρησιμοποιώντας αντίστροφη όσμωση. Αυτό το υψηλής ποιότητας νερό μπορεί στη συνέχεια να επαναχρησιμοποιηθεί ως νερό τροφοδοσίας του λέβητα, διεργασία, ψύξη και νερό έκπλυσης ή να απορριφθεί απευθείας σε ένα χαντάκι αποστράγγισης.

Condensate polisher

Το συμπύκνωμα από τις διεργασίες εξάτμισης περιέχει βρωμιές όπως CSB, ιόντα και άλλα ανεπιθύμητα συστατικά. Για επαναχρησιμοποίηση ως νερό επεξεργασίας, αυτές οι βρωμιές πρέπει να αφαιρεθούν. Χρησιμοποιώντας αντίστροφη όσμωση είναι δυνατό να παραχθεί ένα υψηλής ποιότητας νερό μεταποίησης για επαναχρησιμοποίηση στην εγκατάσταση παραγωγής με χαμηλή περιεκτικότητα ιόντων και χαμηλό επίπεδο αγωγιμότητας.

Η πίεση λειτουργίας και ο σχεδιασμός της διεργασίας εξαρτώνται από την ποιότητα του συμπυκνώματος και το επίπεδο καθαρισμού που απαιτείται.

Εάν αυξηθεί η απόδοση της εγκατάστασης, απαιτώντας την μεταποίηση μεγαλύτερου όγκου συμπυκνωμάτων από το σύστημα εξυγίανσης νερού, το υδραυλικό φορτίο στο σύστημα ακαθάρτων υδάτων μπορεί να μειωθεί μέχρι τον συντελεστή πέντε μετά την εγκατάσταση ενός μηχανήματος συμπύκνωσης συμπυκνωμάτων. Το διήθημα μπορεί να απορριφθεί απευθείας εάν πληρούνται οι απαιτήσεις καθαρότητας.

Οφέλη από την ανάκτηση νερού επεξεργασίας:

  • Διήθηση υψηλής ποιότητας
  • Επαναχρησιμοποίηση διηθήματος στις διαδικασίες παραγωγής
  • Μείωση της κατανάλωσης φρέσκου ή πηγαδίσιου νερού
  • Μείωση των λυμάτων
  • Ανάκτηση ενέργειας
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.