Μονάδα Από-Αλκοολοποίησης με Μεμβράνη

Μονάδα από-αλκοολοποίησης με μεμβράνη

Εκτός από την καταξιωμένη τεχνολογία εξάτμισης για την απο-αλκοολοποίηση της μπύρας, η GEA προσφέρει μια αποτελεσματική διεργασία για την αφαίρεση του αλκοόλ σε χαμηλές ταχύτητες τροφοδοσίας με τη χρήση διήθησης αντίστροφης ώσμωσης με μεμβράνη. Αυτό επιτρέπει στην GEA να προσφέρει τεχνολογία σε όλα τα μεγέθη ζυθοποιίων για την απομάκρυνση του αλκοόλ ώστε να ικανοποιεί τις ατομικές απαιτήσεις τους για τις επενδύσεις κεφαλαίου, τις λειτουργικές δαπάνες και την ποιότητα μπύρας. Οι μονάδες εξάτμισης τυπικά χρησιμοποιούνται για ταχύτητες τροφοδοσίας που υπερβαίνουν τα hl / h ενώ η αντίστροφη όσμωση παρέχει την πιο πρακτική εναλλακτική λύση για τις μικρότερες μονάδες.

Η GEA προσφέρει δύο τύπους μονάδων: τον 5 hl/h (40 hl/παρτίδα σε 8 ώρες) και τον 10 hl/h (80 hl/παρτίδα σε 8 ώρες). Η δομοστοιχειωτή δομή των μονάδων σημαίνει ότι τα δομοστοιχεία διήθησης μπορούν να αναβαθμιστούν εύκολα οποτεδήποτε, αυξανομένης της παραγωγικότητας. Η επιτυγχανόμενη απόδοση εξαρτάται από τη συγκέντρωση αλκοόλ στο στόμιο εισόδου και το τελικό επίπεδο αλκοόλης που απαιτείται στο προϊόν.

Οι τυποποιημένες μονάδες συμβάλλουν στη μείωση των επενδύσεων για τον φορέα εκμετάλλευσης και στην αύξηση της κερδοφορίας. Οι εγκαταστάσεις διήθησης με μεμβράνη είναι απλές στη λειτουργία τους και παραδίδονται με τροχήλατες μονάδες εφαρμογής και χρήσης για γρήγορη εγκατάσταση και θέση σε πλήρη λειτουργία.

Οφέλη και πλεονεκτήματα

  • Η χαμηλή θερμοκρασία διήθησης (<10° C) εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα μπύρας
  • Επιτόπου καθαρισμός (CIP) για εύκολο καθαρισμό. Απλός σχεδιασμός με μικρό αποτύπωμα
  • Η ημιαυτόματη λειτουργία εξοικονομεί κόστος εργασίας και βοηθά στην ασφάλεια λειτουργίας
  • Τυπικό, αρθρωτό προϊόν για μειωμένο κόστος και γρήγορη απόδοση της επένδυσης
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.