Μονάδα Ανάκτησης CIP

Ανακύκλωση διαλυμάτων καθαρισμού

Με επαναλαμβανόμενη χρήση, τα διαλύματα καθαρισμού (κυρίως υδροξείδιο του νατρίου σε ποσοστό 2-4%) επιβαρύνονται με βρωμιές, όπως πρωτεΐνες, σάκχαρα και χρωστικές ουσίες, και πρέπει να αντικαθίστανται. Χρησιμοποιώντας όμως τη νανοδιήθηση από την GEA, αυτά τα διαλύματα μπορούν να καθαριστούν και να αναγεννηθούν για συνεχή χρήση, εξοικονομώντας χρήματα και αποφεύγοντας την απόρριψή τους.

Η αναγέννηση αυτών των διαλυμάτων CIP επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας διήθηση με μεμβράνη στην κανονική θερμοκρασία λειτουργίας του ρευστού (έως 70° C). Το μολυσμένο διάλυμα CIP τροφοδοτείται στην κύρια δεξαμενή αποθήκευσης μέσω υπερδιήθησης (UF) που λειτουργεί σε σύστημα παράκαμψης. Αυτό απομακρύνει τις αιωρούμενες κολλοειδείς βρωμιές.

Σε πολλές περιπτώσεις, τα διαλύματα CIP μπορούν να υποβληθούν σε άμεση επεξεργασία σε σύστημα νανοδιήθησης (NF) για την απομάκρυνση των χρωμάτων και της βρωμιάς χαμηλού μοριακού βάρους. Αυτό συμπυκνώνει τις βρωμιές στο μολυσμένο διάλυμα στην μεμβράνη υπερδιήθησης επιτρέποντας στο διηθημένο καθαρισμένο διάλυμα καυστικού διαλύματος να διέλθει με την ίδια συγκέντρωση και θερμοκρασία όπως και κατά την τροφοδοσία.

Οφέλη και πλεονεκτήματα

  • Η μειωμένη απώλεια χημικών εξοικονομεί χρήματα και επεκτείνει τα χρονικά διαστήματα εφαρμογής
  • Χαμηλότερο κόστος για την εξουδετέρωση των λυμάτων
  • Μειωμένο κόστος ενέργειας (διήθηση σε υψηλή θερμοκρασία)
  • Σχεδιασμός εφαρμογής και χρήσης για εύκολη εφαρμογή σε υπάρχοντα συστήματα CIP
  • Τυποποιημένη αρθρωτή (δομοστοιχειωτή) σχεδίαση για τη μείωση του επενδυτικού κόστους και τη βελτίωση της απόδοσης της επένδυσης.
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.