Κεραμική Διήθηση Μπύρας

Δεν υπάρχουν απόβλητα. Καθαρή γεύση.

clearamic BeerFiltration

Μπύρα χωρίς απόβλημα με κεραμικές μεμβράνες διήθησης διασταυρούμενης ροής. Η Clearamic BeerFiltration είναι η πρώτη διεργασία διήθησης χωρίς απόβλητα. Τα βοηθητικά φίλτρα μπορούν να παραλειφθούν εντελώς. Η βιώσιμη και ταυτόχρονα οικονομική διαχείριση της διεργσίας υποστηρίζεται στο πλέον κρίσιμο σημείο. Παράλληλα με αυτό, η διεργασία αυτή έρχεται να εκπληρώνει την επιθυμία των καταναλωτών για κρυστάλλινη μπύρα με μόνιμα σταθερή ποιότητα. Όπως έδειξαν οι μελέτες, η ποιότητα της μπύρας παραμένει σταθερή με κεραμική διήθηση.

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

Με τη χρήση κεραμικών μεμβρανών, η διήθηση μπύρας διεξάγεται με μεγαλύτερη αξιοπιστία της μεταποίησης, αφού στην περίπτωση της σωστής ενσωμάτωσης, δεν υπάρχει κίνδυνος θραύσης της μεμβράνης. Το κεραμικό είναι ουδέτερο για τα τρόφιμα, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης. Η διάρκεια ζωής των κεραμικών μεμβρανών είναι τουλάχιστον 10 χρόνια. Το κόστος προσωπικού είναι χαμηλό. Δεν απαιτούνται δαπανηροί ειδικοί καθαριστικοί παράγοντες.

Συμπερασματικά, η διαδικασία είναι υπέρτερη των εναλλακτικών προϊόντων από πλευράς οικονομικής απόδοσης.

Οι μεμβράνες αγοράζονται μαζί με το σύστημα και διαρκούν για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του συστήματος (καθαρή επένδυση): χωρίς απόβλητα κεραμική διήθηση μπύρας: δεν υπάρχουν βελτιωτικά φίλτρων.

  • Κεραμικές μεμβράνες με διάρκεια ζωής τουλάχιστον 10 έτη
  • Κεραμικές μεμβράνες ουδέτερες εξασφαλίζουν την ακαταμάχητη γεύση μπύρας
  • Ιδανικά εναρμονισμένη μονάδα φυγοκέντρησης και μεμβράνης για ήπια επεξεργασία προϊόντων
  • Η ποιότητα διηθήσεως ανταποκρίνεται σε υψηλές αισθητικές και αναλυτικές απαιτήσεις
  • Ανθεκτική στη θερμότητα έως 135° C – αποστειρώσιμη χωρίς προβλήματα
  • Μόνιμα αναπαραγώγιμη ποιότητα
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.