Εγκαταστάσεις Διήθησης κατά Παραγγελία

Υπέρτερα συστήματα διήθησης με μεμβράνη

Κάθε εφαρμογή διηθήσεως με μεμβράνη είναι διαφορετική, έτσι η GEA σχεδιάζει κατά παραγγελία κάθε σύστημα προκειμένου να αξιοποιήσει τα χαρακτηριστικά της μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης και αντίστροφης όσμωσης για να καλύψει τις κατά περίπτωση ανάγκες του πελάτη. Η GEA είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή, την εγκατάσταση, την υποστήριξη και τη δοκιμή μεγάλων συστημάτων διήθησης για τα γαλακτοκομικά, τα τρόφιμα και τα ποτά, τη ζύμωση και τη βιοτεχνολογία, τις χημικές βιομηχανίες, καθώς και για τις εφαρμογές ακαθάρτων υδάτων σε όλη τη βιομηχανία μεταποίησης.

Συστήματα διηθήσεως με μεμβράνη

Τα συστήματα διήθησης με μεμβράνη της GEA είναι παγκοσμίως γνωστά για την κορυφαία τεχνολογία, την υψηλή απόδοση και ενεργειακή απόδοση. Ανάμεσα στα ειδικά πλεονεκτήματα των συστημάτων GEA συγκαταλλέγονται:

  • Άριστη ποιότητα προϊόντος
  • Βελτιστοποιημένες διεργασίες για μέγιστη απόδοση σε ελάχιστη επένδυση
  • Μειωμένες απαιτήσεις ενέργειας για χαμηλότερο λειτουργικό κόστος
  • Αξιόπιστη λειτουργία για ελάχιστο χρόνο μη διαθεσιμότητας και αυξημένα κέρδη

Το εύρος της προμήθειας που προσφέρεται από τον όμιλο GEA σημαίνει ότι το σύνολο των μονάδων «έτοιμων προς χρήση», που ενσωματώνουν διήθηση με μεμβράνη, μπορούν να αγοράζονται από μια μόνο πηγή. Αυτό διασφαλίζει τη συμβατότητα του εξοπλισμού, την αποδοτικότητα λειτουργίας, την εξασφάλιση θετικών αποτελεσμάτων και την γρήγορη εγκατάσταση και θέση σε πλήρη λειτουργία. Η GEA προσφέρει επίσης ολοκληρωμένες αυτοτελείς πιλοτικές μονάδες για δοκιμές προϊόντων και ανάπτυξη διεργασιών.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.