Κεραμική Μεμβράνη

Η GEA Filtration είναι παγκόσμιος ηγέτης στην διήθηση διασταυρούμενης ροής με μεμβράνη, με αντίστροφη όσμωση και νανοδιήθηση, υπερδιήθηση και μικροδιήθηση ως βασικές τεχνολογίες.

Οι κεραμικές μεμβράνες GEA είναι ιδανικές για προϊόντα προστιθέμενης αξίας ή υγιεινής, καθώς και εφαρμογές που απαιτούν επιλεκτικούς διαχωρισμούς από ρεύματα ρευστών που περιέχουν επιθετικά συστατικά όπως διαλύτες.

Τεχνολογία και λειτουργία στοιχείων κεραμικής μεμβράνης

Ceramic Membranes

Η δυναμική διήθηση με στοιχεία κεραμικής μεμβράνης επιτρέπει τη μέγιστη μηχανική και χημική σταθερότητα, σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη δυνατή αντίσταση ροής. Οι μεμβράνες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ένα στήριγμα κατασκευασμένο από καθαρό α-ΑΙ2Ο3 με δομή από μακροπόρους. Η μεμβράνη εφαρμόζεται σε αυτό το υλικό στήριξης και αποτελείται από τουλάχιστον ένα, αλλά συνήθως περισσότερα, στρώματα από εξαιρετικά πορώδες κεραμικό, με επακριβώς καθορισμένη υφή. Το στρώμα με το καλύτερο πορώδες καθορίζει τα χαρακτηριστικά διήθησης.

Η GEA προσφέρει μια ευρεία γκάμα μεμβρανών και γεωμετρικών στοιχείων συγκεκριμένων εφαρμογών με ονομαστικά μεγέθη πόρων από 1 έως 1400 νανόμετρα, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε διαδικασίες μικροδιήθησης και υπερδιήθησης.

Οι εξαιρετικές ιδιότητες των ανωτέρω στοιχείων μεμβράνης χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε συστήματα διήθησης GEA παγκοσμίως:

  • Αδρανές υλικό
  • Ανθεκτικό σε οξύ και λυοφίλημα
  • Ανθεκτικό σε διαλύτες
  • Αναγεννητικό
  • Δυνατότητα έκπλυσης με αντίστροφη ροή (backflush)
  • Ανθεκτικό στην φθορά
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Αξιόπιστο
  • Ανθεκτικό στη θερμότητα, αποστειρώσιμο με ατμό

Το κεραμικό στοιχείο πολλαπλών διαύλων

Το σώμα του βασικού δομοστοιχείου, το κεραμικό πολυκαναλικό στοιχείο, κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας λίαν πορώδες κεραμικό υλικό με πολλά στρογγυλά κανάλια που εκτείνονται παράλληλα με τον διαμήκη άξονά του, ενώ η μεμβράνη είναι τοποθετημένη στην επιφάνεια.

Το υλικό τροφοδοσίας ρέει μέσα στα κανάλια κατά μήκος της μεμβράνης. Στη συνέχεια, ένα μερικό ρεύμα διέρχεται μέσω της μεμβράνης ως διήθημα και απορρίπτεται από το φέρον υλικό. Η πολύ υψηλή διαπερατότητα καθιστά την απώλεια πίεσης κατά τη διέλευση του υλικού διαμέσου του φορέα τόσο χαμηλή ώστε είναι αμελητέα σε σύγκριση με την πτώση πίεσης όταν διέρχεται από την εξαιρετικά λεπτή μεμβράνη.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.