Μεμβράνες Αντικατάστασης

Οι μεμβράνες φίλτρων είναι εξαιρετικά σημαντικά παρελκόμενα στα γαλακτοκομεία. Επομένως, είναι απαραίτητο να γίνεται άρτια συντήρησή τους και να αντικαθίστανται όταν είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της απόδοσης και της ποιότητας των προϊόντων. Η GEA διαθέτει μια ολοκληρωμένη σουίτα προγραμμάτων συντήρησης για μικρά και μεγάλα γαλακτοκομεία. Περιλαμβάνουν την παρακολούθηση και την αντικατάσταση μεμβρανών από εξειδικευμένους τεχνικούς συντήρησης οι οποίοι διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να διατηρούν τις μονάδες πλήρως λειτουργικές όλο το εικοσιτετράωρο.

Η GEA είναι παγκόσμιος ηγέτης στην διήθηση διασταυρούμενης ροής με μεμβράνη χρησιμοποιώντας αντίστροφη όσμωση, νανοδιήθηση, υπερδιήθηση και μικροδιήθηση ως βασικές τεχνολογίες. Η εταιρεία διατηρεί μεγάλα αποθέματα των πιο κοινών μεμβρανών σε όλες τις μεγάλες εγκαταστάσεις της παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων: μεμβρανών ανοξείδωτου χάλυβα, κεραμικών μεμβρανών και πολυμερικών σπειροειδών μεμβρανών.

Η συντήρηση είναι το κλειδί για τον διαχωρισμό των μεμβρανών

Η διήθηση με μεμβράνη είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα πολλών μονάδων μεταποίησης. Επομένως, είναι απαραίτητο να τις συντηρείτε επιμελώς για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη και να διατηρείτε τις μεμβράνες σε άριστη κατάσταση λειτουργίας. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό με σαφήνεια χρησιμοποιώντας το παράδειγμα μιας μεγάλης μονάδας τυροκομίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία πριν από μερικά χρόνια πρόσθεσε μια μονάδα υπερδιήθησης χρησιμοποιώντας μεμβράνες που περιείχαν σπείρα για την ανάκτηση πρωτεϊνών ορού γάλακτος. Η εν λόγω μονάδα χρησιμοποιεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές δύο εκατομμύρια λίβρες ορού γάλακτος την ημέρα, παράγοντας ένα συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος 80% (WPC). Αλλά αμέσως μετά τη θέση λειτουργία της μονάδας, η αναποτελεσματικότητα της μονάδας διήθησης σήμαινε ότι το συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC) ήταν μόνο 75-77%. Έτσι, το συμπύκνωμα χαμηλότερης ποιότητας χρειάστηκε να πωληθεί σε διαφορετική αγορά σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή, κοστίζοντας στο γαλακτοκομείο περίπου 15.000 δολάρια το μήνα σε χαμένα κέρδη.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.