Δομοστοιχειωτή Μονάδα Δοκιμών

Η GEA στο Ahaus / Γερμανία προσφέρει μια μονάδα εκτέλεσης δοκιμών για τεχνολόγους και κατασκευαστές προϊόντων στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων – σχεδιασμένη για έρευνα, ανάπτυξη προϊόντων, αναπαραγωγή ρεαλιστικών συνθηκών διεργασίας σε εργαστηριακή κλίμακα και για παραγωγές προκαταρτικών σειρών προϊόντων.

Η μονάδα δοκιμής χρησιμοποιείται για θερμική επεξεργασία τροφίμων χαμηλού έως υψηλού ιξώδους όπως το γάλα, το γιαούρτι και οι πουτίγκες. Αρχικά στην ενσωματωμένη δεξαμενή ανάμειξης, το μη επεξεργασμένο προ-προϊόν αποτελείται από πρώτες ύλες σε υγρή ή σε μορφή σκόνης. Υπάρχει ένας αναδευτήρας στη δεξαμενή που μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα αναδευτικά στοιχεία. Το προ-προϊόν στη συνέχεια μεταφέρεται στο επόμενο βήμα της μεταποίησης με μια κατάλληλη αντλία. Η φυγοκεντρική αντλία είναι η καλύτερη για τα υγρά χαμηλού ιξώδους, ενώ αντλία με έκκεντρο κοχλία χρησιμοποιείται για προϊόντα με υψηλότερο ιξώδες και για ογκώδη προϊόντα. Το προϊόν μπορεί να δρομολογηθεί σε μια ποικιλία βαθμίδων μεταποίησης προϊόντων μέσω καμπύλων ταλάντωσης με συνδέσεις μέσω σφιγκτήρα σε ένα έλασμα κάλυψης. Οι βαλβίδες με ασηπτική έδρα της GEA χρησιμοποιούνται για το θερμικά επεξεργαζόμενο προϊόν. Οι επιλεγμένες διαδρομές περαιτέρω ροής επαληθεύονται με επεξεργασία των σημάτων που παρέχονται από τους διακόπτες προσέγγισης στο PLC S7 και απεικονίζονται σε οθόνη υπολογιστή ή οθόνη αφής.

Η θερμική επεξεργασία μπορεί να λάβει χώρα σε έναν σωληνωτό εναλλάκτη θερμότητας, έναν εναλλάκτη θερμότητας με πλάκες ή έναν εναλλάκτη θερμότητας με ξέστρο. Η θερμική επεξεργασία περιλαμβάνει τα στάδια προθέρμανσης, θέρμανσης, θερμικής επεξεργασίας, ψύξης και κατάψυξης. Ο PLC καταγράφει την ταχύτητα ροής, τις θερμοκρασίες και τις πιέσεις μεταξύ των μονάδων εναλλακτών θερμότητας για κάθε μεμονωμένο βήμα και παριστά γραφικά τα δεδομένα. Μπορεί επίσης να γίνει αρχειοθέτηση. Οι εναλλάκτες θερμότητας είναι διατεταγμένοι ώστε να παρέχουν εύκολη συντήρηση και ελάχιστους χρόνους μη διαθεσιμότητας. Για τις εφαρμογές γιαουρτιού, μπορεί να ενσωματωθεί μια βαλβίδα εξομάλυνσης στην μονάδα. Η μονάδα δοκιμών καθαρίζεται χρησιμοποιώντας τα τυπικά στάδια ενός κύκλου επιτόπου καθαρισμού (CIP) η δε μέτρηση των συμπυκνωμάτων καθαρισμού μπορεί να ελέγχεται χειροκίνητα ή αυτόματα από τον PLC.

Δεδομένα

Βαθμός αποδοσης: 100 και 500l/h

Υλικό όλων των εξαρτημάτων που έρχονται σε επαφή με το χρησιμοποιούμενο προϊόν: Ανοξείδωτος χάλυβας 1.4404 ή υψηλότερης ποιότητας

Σταθερή θερμοκρασία θέρμανσης: 4-10 δευτερόλεπτα

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.