Ροόμετρα

Το ερώτημα σχετικά με το τι υπάρχει στην σωλήνωση έχει μεγάλη σημασία για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι μηχανικοί επεξεργασίας όσον αφορά την παρασκευή ποτών ή άλλων υγρών τροφίμων. Οι πληροφορίες σχετικά με το πόσο υγρό ρέει στην πραγματικότητα μέσω ενός σωλήνα σε κάθε δεδομένη στιγμή είναι πολύ σημαντικές όταν πρόκειται για παρακολούθηση και βελτιστοποίηση των διεργασιών κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Έλεγχος συνταγών, ελαχιστοποίηση του κινδύνου, αυξημένη χρήση των πόρων – είναι μερικοί από τους πολλούς παράγοντες που συμβάλλουν στην ποιότητα. Όσον αφορά τις ευαίσθητες παραγωγικές διεργασίες, τα ακριβή και αξιόπιστα δεδομένα μέτρησης είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Η GEA προσφέρει ηλεκτρομαγνητικούς μετρητές ροής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ακριβή μέτρηση της ροής για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, ανεξάρτητα από το αν το προϊόν σας ανήκει στη βιομηχανία ποτών ή ζυθοποιίας ή αν είναι γαλακτοκομικό προϊόν ή αλκοολούχο ποτό. Ομοίως, οι ηλεκτρομαγνητικοί μετρητές ροής είναι μια σημαντική συσκευή για την παραγωγή ενός τέλειου προϊόντος για τη χημική βιομηχανία ή τη βιομηχανία προϊόντων οικιακής και προσωπικής φροντίδας.

Συχνά, η φορολογική νομοθεσία απαιτεί επίσημο έλεγχο από τις Αρχές για τα Μέτρα και Σταθμά για τη μέτρηση της ποσότητας. Η GEA προσφέρει την τέλεια λύση και γι’ αυτές τις εφαρμογές. Με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στον τομέα της φύλαξης και της μεταφοράς, η GEA είναι η δημοφιλής σας επιλογή για εγκεκριμένους μετρητές ροής καθώς και ολοκληρωμένα συστήματα μέτρησης με επίσημη έγκριση σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία MID.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.