Μονάδα Τυποποίησης

Η τυποποίηση ορίζεται ως η βιομηχανική προσαρμογή του περιεχομένου γάλακτος ή κρέμας λίπους σε μια επακριβώς καθορισμένη ή επιθυμητή τιμή. Γενικά, η περιεκτικότητα σε λιπαρά του νωπού γάλακτος είναι υψηλότερη από την περιεκτικότητα σε λιπαρά των διαφόρων γαλακτοκομικών προϊόντων που πρόκειται να παρασκευαστούν. Η τυποποιημένη περιεκτικότητα σε λιπαρά αυτών των προϊόντων κυμαίνεται συνήθως μεταξύ τουλάχιστον 0,5 και κατ’ ανώτατο όριο 3,5 τοις εκατό.

Εκτός από τον συνεχή έλεγχο της τυποποιημένης περιεκτικότητας σε λιπαρά γάλακτος, οι μονάδες τυποποίησης GEA μπορούν επίσης να παρέχουν ένα συνεχή έλεγχο της περιεκτικότητας σε λίπος κρέμας και μια αναλογική δοσολογία βελτιωτικών.

Οι μονάδες GEA είναι διαθέσιμες για τυποποίηση ζεστού γάλακτος και κρύου γάλακτος.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=