MICRO FORMULA™ για Μικροσωματίδωση

MICRO FORMULA™ για Μικροσωματίδωση

Micro Formula Unit for Microparticulation

Με τη μονάδα MICRO FORMULA™, εφαρμόζουμε την τεχνολογία μικροσωματιδίων. Η μονάδα MICRO FORMULA™ διαθέτει μια σειρά μοναδικών χαρακτηριστικών όπως η μονάδα TTS (θερμοκρασία, χρόνος, διάτμηση) που επιτρέπει πλήρη έλεγχο του μεγέθους και της κατανομής των σωματιδίων.

Απλή μονάδα με πολλά πλεονεκτήματα

Η GEA έχει αναπτύξει μια απλή μονάδα μικροσωματιδίων πρωτεϊνών ορού γάλακτος. Η μονάδα αυτή, που ονομάζεται MICRO FORMULA™, καθιστά δυνατή τη χρήση ορού γάλακτος, ενός διπροϊόντος από την παραγωγή τυριού, για την αύξηση της απόδοσης του προϊόντος και την αντικατάσταση του λίπους. Η διαδικασία μικροσωματιδίων σχηματίζει σωματίδια παρόμοια με τα σωματίδια λίπους γάλακτος. Ο μικροσωματιδιακός ορός γάλακτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τα προϊόντα, όπου μπορεί να αντικατασταθεί το λίπος, περιλαμβάνουν:

 • Τούς περισσότερους τύπους τυριών (επίσης αύξηση της απόδοσης)
 • Παγωτό
 • Γιαούρτι και επιδόρπια γάλακτος
 • Ντρέσινγ και σάλτσες
 • Μαγιονέζα και λιπαρά γαλακτώματα
 • Άλλα τρόφιμα που περιέχουν λίπη

Η επεξεργασία της μονάδας γίνεται με απλή διαδικασία, η συντήρηση αυτής είναι εύκολη και φθηνή και παραδίδεται σε τυποποιημένη μορφή. Επιπλέον, η μονάδα MICRO FORMULA™ έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Εναλλάκτες θερμότητας με επιφάνεια απρόσβλητη από παράγοντες εκτριβής (SSHE)
 • Δεν υφίσταται ομογενοποιητής
 • Σωληνωτοί εναλλάκτες θερμότητας (THE)
 • Δεν υπάρχουν επιφάνειες μεταφοράς θερμότητας> Θερμοκρασία μετουσιώσεως
 • Συνήθεις εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες και εξαρτήματα ροής
 • Μικρή δαπάνη για τη συντήρηση
 • Δεν υπάρχουν θραύσματα που σχηματίζουν λεπίδες ή ξέσματα του στάτορα στο τελικό προϊόν
 • Αύξηση απόδοσης – θετική επίδραση λόγω δέσμευσης πρωτεϊνών και νερού
 • Μεγάλος χρόνος παραγωγής μεταξύ των μονάδων επιτόπου καθαρισμού (CIP) – 18-20 ώρες
 • Χρόνος απόσβεσης <1 έτος

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.