Διαλυτές Ζάχαρης

Η διάσπαση της κοκκοποιημένης ζάχαρης είναι μια οικονομικά ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για την αγορά υγρής ζάχαρης. Με τους διαλύτες ζάχαρης, η GEA παρέχει εξατομικευμένη τεχνολογία διάλυσης για οποιαδήποτε εφαρμογή. Είτε συνεχώς είτε στη δεξαμενή. Είτε κρύα είτε ζεστή – έχουμε τον τρόπο να την διαλύουμε.

Στη βιομηχανία ποτών, η ζάχαρη μεταποιείται κυρίως ως υδαρές διάλυμα. Ως εκ τούτου, το πρώτο βήμα είναι η παραγωγή τυποποιημένου σιροπιού ζάχαρης. Η συγκέντρωση είναι μεταξύ 60 … 67° Brix. Στη βιομηχανία ποτών εφαρμόζονται ασυνεχείς και συνεχείς διεργασίες.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=