Μηχανήματα διαστολής ατμού – Τύπος διαρκούς λειτουργίας

Τα μηχανήματα συνεχούς διαστολής ατμού είναι ιδανικά για παραγωγή μεσαίας και μεγάλης κλίμακας με δυναμικότητα από 500kg / h έως 6.000kg / h.

To άπλωμα ατμού προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο άπλωμα με ζεστό νερό για την παραγωγή πολλών διαφορετικών τύπων τυροπήγματος τυριού, συμπεριλαμβανομένων της νωπής μοτσαρέλα, πλεξούδων, μπακετών για πιτσαρίες, scamorza ή caciocavallo. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική ο ατμός ενσωματώνεται στο προϊόν, έτσι ώστε να μην παράγεται νερό ή ορός γάλακτος ως υποπροϊόντα. Αυτό ελαχιστοποιεί την ανάγκη για ανάκτηση υγρών, απορρόφηση ή ψύξη και μπορεί να επιτρέψει εξοικονόμηση ενέργειας κατά 30%. Το άπλωμα ατμού μπορεί επίσης να αυξήσει τις αποδόσεις παραγωγής έως και 1% σε σύγκριση με το άπλωμα με ζεστό νερό.

Η GEA χρησιμοποίησε την τεχνογνωσία της στον κλάδο, την τεχνολογία και την τεχνική μελέτη για να αναπτύξει μια σειρά μηχανημάτων συνεχούς απλώματος με ατμό με βραχίονες ή με περιστροφικά πέδιλα, τα οποία μπορούν να λειτουργούν είτε με ατμό μόνο είτε με συνδυασμό ατμού και ζεστού νερού. Τα μηχανήματα απλώματος είναι ιδανικά για μεσαία και μεγάλης κλίμακας παραγωγή, με δυναμικότητα από 500kg / h έως 6.000kg / h. Τα συστήματα GEA μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε από τις γκάμες τύπων βαρελιών GEA, μονάδων μορφοποίησης ή ειδικών μηχανημάτων μορφοποίησης.

Οι λύσεις συνεχούς απλώματος ατμού της GEA προβλέπουν σήραγγες τροφοδοσίας με διπλά τοιχώματα, μέσω των οποίων το τυρόπηγμα μεταφέρεται από δύο τροφοδότες ατέρμονα κοχλία με αντίστροφη περιστροφή από τις μονάδες κοπής με ρυθμιζόμενα μαχαίρια στην κύρια δεξαμενή ανάμειξης με βραχίονες ή με περιστροφικά πτερύγια. Οι ελικοειδείς δίσκοι πραγματοποιούν προ-άπλωμα των τεμαχίων τυριών καθώς μεταφέρονται στο δοχείο ανάμειξης.

Πολλαπλά σημεία έγχυσης ατμού προσθέτουν την απαιτούμενη ποσότητα ατμού απευθείας στη σήραγγα τροφοδοσίας και στο δοχείο ανάμειξης, για ενσωμάτωση στα κομμάτια τυριού. Η θερμοκρασία παρακολουθείται χρησιμοποιώντας πολλαπλές συσκευές ανάγνωσης και η παράδοση ατμού στο δοχείο ανάμιξης ελέγχεται με ακρίβεια χρησιμοποιώντας αυτόματες πνευματικές βαλβίδες. Τα συστήματα συνδυασμού διαθέτουν επιπλέον σημεία εισόδου ζεστού νερού τόσο στη σήραγγα τροφοδοσίας όσο και στην δεξαμενή ανάμιξης, τα οποία ελέγχονται με ροόμετρο και χειροκίνητες μικρομετρικές βαλβίδες.

Τα συστήματα GEA είναι σχεδιασμένα να είναι ανθεκτικά και αξιόπιστα και διαθέτουν σερβοκινητήρες με μηχανικούς μετατροπείς που εγγυώνται την πιο αξιόπιστη λειτουργία σε όλες τις ταχύτητες. Το λογισμικό του PLC εξασφαλίζει τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας σε κάθε στάδιο, καθώς και τον έλεγχο του χρόνου παραμονής, του ανοίγματος των βαλβίδων και των κύκλων καθαρισμού. Το λογισμικό PLC μπορεί επίσης να αποθηκεύσει πολλαπλές συνταγές.

Τα μηχανήματα GEA κατασκευάζονται με ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το προϊόν είναι επικαλυμμένες με τεφλόν, αλλά μπορούμε επίσης να προμηθεύουμε συστήματα που έχουν υποστεί επεξεργασία με τη χρήση της τεχνολογίας Vulcan,   κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της GEA. Το Vulcan είναι μια πρωτοποριακή μηχανική-χημική επεξεργασία που προσφέρει μια εξαιρετικά αποτελεσματική, σχεδόν μόνιμη εναλλακτική λύση έναντι του τεφλόν.

Το Vulcan αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή μηχανική-χημική τεχνολογία που περιλαμβάνει πολλαπλές στροφές μηχανικής λείανσης της μεταλλικής επιφάνειας σε διαφορετικές πιέσεις και γωνίες. Η διαδικασία αυτή δημιουργεί μια μη κολλητική επιφάνεια που έχει μια σχεδόν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Αυτό είναι ένα σημαντικό όφελος σε σύγκριση με την παραδοσιακή επικάλυψη με τεφλόν, η οποία μπορεί να υποστεί φθορά ή ακόμα και να αποκολληθεί και να απαιτεί περιοδική εκ νέου εφαρμογή. Το Vulcan είναι επίσης ιδιαίτερα ανθεκτικό σε κύκλους επιτόπου καθαρισμού.

Τα συστήματα συνεχούς απλώματος ατμού της GEA διαθέτουν επίσης μηχανική και ηλεκτρομηχανολογική προστασία ενσωματωμένη σε όλες τις επικίνδυνες περιοχές, καθώς και ηλεκτρομαγνητικούς αισθητήρες για την εξασφάλιση της ασφάλειας του χειριστή. Συμμορφούμενα με τις αυστηρότερες απαιτήσεις για υγιεινό σχεδιασμό, τα συστήματά μας μπορούν να εφοδιαστούν με σωληνώσεις και ψεκαστήρες για σύνδεση με εγκαταστάσεις καθαρισμού. Η απομακρυσμένη βοήθεια από τους μηχανικούς της GEA είναι δυνατή για μηχανήματα που λειτουργούν με PLC.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Μηχάνημα συνεχούς απλώματος τυροπήγματος για δυναμικότητες από 1.000 έως πάνω από 6.000 kg/h.

Με δυναμικότητα από 1.000 έως πάνω από 6.000 kg/h, το Combi Plus είναι κατάλληλο για την παραγωγή πολλών διαφορετικών τύπων απλωμένου τυροπήγματος, όπως το τυρί πίτσας ή το τυρί τύπου scamorza, ξεκινώντας από το γάλα, τα τυροπήγματα του εμπορίου ή μείγματα και των δύο. Η διπλή τροφοδοσία του θερμαντικού υγρού – ατμού και / ή νερού – επιτρέπει στο Combi Plus να λειτουργεί με ατμό αλλά και με τον παραδοσιακό τρόπο με νερό ή συνδυασμό και των δύο.

Η μονάδα συνεχούς απλώματος, με περιστροφικά πτερύγια διαφόρων διαστάσεων, παρέχει υψηλή ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής στις διαδικασίες παραγωγής, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοση, μειώνοντας το λειτουργικό κόστος και ελαττώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και νερού. Ο σχεδιασμός με τα ισχυρά περιστροφικά πτερύγια προσφέρονται ιδιαιτέρως για προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε ξηρά ουσία και χαμηλή περιεκτικότητα σε υγρασία.

Όλες οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το προϊόν υποβάλλονται σε επεξεργασία με την πατενταρισμένη αντι-κολλητική τεχνολογία Vulcan της GEA, δημιουργώντας μια μη κολλητική επιφάνεια που έχει σχεδόν απεριόριστη διάρκεια ζωής. Το λογισμικό PLC (Προγραμματιζόμενος Λογικός Ελεγκτής) εξασφαλίζει την υψηλής ακριβείας διαχείριση και έλεγχο όλων των παραμέτρων εργασίας και απομνημονεύει μέχρι και δέκα συνταγές. Το πλήρως αυτόματο σύστημα CIP (επιτόπου καθαρισμός) συμμορφώνεται με τα πιο αυστηρά πρότυπα υγιεινής. Το Combi Plus της GEA καλύπτεται από διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.