MLM – Πολυλειτουργική Διαχείριση Έκπλυσης Υπολειμμάτων

Ευφυές σύστημα έκπλυσης υπολειμμάτων

Το πολυδιάστατο σύστημα είναι πολύ εύκολο στη λειτουργία του και σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τις στοχoθετημένες τεχνολογικές λειτουργίες, όπως ο χρόνος απομάκρυνσης των υπολειμμάτων της βύνης, η υψηλή απόδοση και η υψηλή ποιότητα του ζυθογλεύκου μέσα στα πλαίσια των καθορισμένων ορίων φυσικής διεργασίας. Όλες οι μονάδες ζυθοποιίας που εφαρμόζουν τη διεργασία MLM (Πολυλειτουργική διαχείριση των υπολειμμάτων της βύνης) κατέγραψαν αποτελέσματα που ήταν σαφή και πολύ εντυπωσιακά: Οι χρόνοι απομάκρυνσης των υπολειμμάτων της βύνης μπορούσαν να μειωθούν σημαντικά, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα, με ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των προϊόντων ζύμωσης.

Πειστική κερδοφορία: MLM

Η MLM κάνει τη διαφορά. Η Πολυλειτουργική διαχείριση Lautering (MLM) διαθέτει έξυπνη τεχνολογία ελέγχου για τη σύνθετη και ευαίσθητη διεργασία απομάκρυνσης των υπολειμμάτων βύνης. Επωφελείστε από τους μικρότερους χρόνους απομάκρυνσης των υπολειμμάτων της βύνης, τις υψηλότερες αποδόσεις και τις χαμηλότερες τιμές θολερότητας. Οι διακυμάνσεις στην ποιότητα των πρώτων υλών εντοπίζονται γρήγορα και εξουδετερώνονται αυτόματα. Τα άριστα αποτελέσματα δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα της εφαρμοζόμενης με συνέπεια τεχνογνωσίας
Σε όλες τις λύσεις αυτοματισμού, η MLM μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως. Φυσικά, μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε όλα τα συστήματα Siemens S7-300, S7-400 και RSLogix Rockwell. Το κόστος αναβάθμισης αποσβένεται πολύ γρήγορα.

Η MLM βελτιστοποιεί τη διαδικασία παρασκευής ζύθου.
Εσείς καθορίζετε τις στοχοθετημένες τεχνολογικές παραμέτρους: χρόνος απομάκρυνσης των υπολειμμάτων της βύνης, θολερότητα και απόδοση. Η Multifunctional Lautering Management (MLM) προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους στις τρέχουσες συνθήκες και βελτιστοποιεί τη διεργασία Ένας αλγόριθμος που λειτουργεί συνεχώς στο παρασκήνιο, λαμβάνει υπόψη τις παραμέτρους της διεργασίας και ενισχύει τη διεργασία απομάκρυνσης των υπολειμμάτων της βύνης με τη μέγιστη απόδοση.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.