POWDEREYE® για Ενσωματωμένη Ανάλυση Σκόνης

Ακόμη και η παραμικρή απόκλιση στην ποιότητα και τη συνοχή κατά τη διάρκεια της διεργασίας ξήρανσης μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, σε απόρριψη προϊόντος ή σε απώλεια χρόνου παραγωγής.

POWDEREYE® for Inline Powder Analysis
POWDEREYE® for Inline Powder Analysis

Η γκάμα συστημάτων ελέγχου και παρακολούθησης της GEA έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη διεργασία ξήρανσης με ψεκασμό, εξασφαλίζοντας σας την καλύτερη δυνατή απόδοση με το χαμηλότερο κόστος κτήσεως. Με μια σειρά τεχνολογικά εξελιγμένων λειτουργιών για την αύξηση της απόδοσης, την εξοικονόμηση ενέργειας και την παρακολούθηση της ποιότητας των προϊόντων, κάθε σύστημα προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα και τρόπους βελτίωσης της παραγωγής σας και την κερδοφορία σας.

Η πλατφόρμα ανάλυσης POWDEREYE® της GEA αξιολογεί τις ιδιότητες σκόνης του τελικού προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της υπολειμματικής υγρασίας, των σκοτεινών σωματιδίων και της πυκνότητας, καθιστώντας εφικτή την εποπτεία της ποιότητας του προϊόντος από τον χώρο ελέγχου καθώς και τη βελτιστοποίηση της βιομηχανικής διεργασίας μέσω προηγμένου λογισμικού, όπως το DRYCONTROL ™.

Τοποθετούμενη μετά το τελικό στάδιο ξήρανσης, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας πλατφόρμα POWDEREYE® μετρά συνεχώς:

  • την υπολειμματική υγρασία
  • τα σκοτεινά σωματίδια (με απεικόνιση υψηλής ανάλυσης)
  • την πυκνότητα της μάζας (bulk density)
  • την φαινόμενη πυκνότητα (tapped density)
  • την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και λίπος (προαιρετικά).

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και εφοδιασμένη με ένα δοχείο από αντιστατικό πολυπροπυλένιο, η πλατφόρμα POWDEREYE® είναι συμβατή με την οδηγία ATEX και στέλνει προειδοποιήσεις στον χειριστή όταν ανιχνεύονται συνθήκες εκτός προδιαγραφών, παρέχοντας τη βάση για τον τελικό έλεγχο του προϊόντος και τις ρυθμίσεις της βιομηχανικής διεργασίας.

Η λειτουργία αυτόματης δειγματοληψίας, που χρησιμοποιεί τοπική οθόνη τύπου αφής ή το σύστημα SCADA, συλλέγει ένα κλάσμα 200ml από την ροή του προϊόντος, το οποίο προωθείται στα όργανα δοκιμής και στη συνέχεια είτε επιστρέφει στη ροή του προϊόντος είτε απορρίπτεται μέσω θύρας συλλογής δειγμάτων.

Οφέλη:

  • βελτιστοποιεί την περιεκτικότητα σε υγρασία στην τελική σκόνη
  • αναγνωρίζει τα καμένα σωματίδια (<100 μm) πριν επιτευχθεί η προδιαγραφόμενη ποιότητα ή προκύψει επικίνδυνη κατάσταση
  • δειγματοληψία αναφοράς με χρονοδιάγραμμα ή κατά παραγγελία
  • περιορισμένη διακίνηση σκόνης
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.