Βαλβίδα τύπου NisoX της GEA

Η νέας τεχνολογίας βαλβίδα GEA NiSoX φέρνει ριζοσπαστική αλλαγή στην τεχνολογία ομογενοποίησης υψηλής πίεσης. Ο σχεδιασμός της βαλβίδας τύπου NiSoX βελτιστοποιεί τις διάφορες δυναμικές επιδράσεις ρευστών που χρησιμοποιούν την ενέργεια με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Νέα Βαλβίδα τύπου NiSoX

Η γεωμετρία της νέας βαλβίδας τύπου NiSoX διευκολύνει την βέλτιστη κατανομή ενέργειας μέσα στη συσκευή. Η καλύτερη συγκέντρωση ενέργειας προς το μέσον της βαλβίδας και η επίδραση μιας διαμορφωμένης σπηλαίωσης τύπου νέφωσης είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που προάγουν μια πιο αποτελεσματική μικροποίηση των σωματιδίων και κυρίως μια σημαντικά αυξημένη ομοιομορφία του προϊόντος.

Τεχνικές προδιαγραφές

Ο σχεδιασμός της νέας βαλβίδας GEA NiSoX συνδυάζει κυρίως τέσσερις παράγοντες που βελτιστοποιούν την ενέργεια που παράγεται στο εσωτερικό του συστήματος:

 • Έκταση επιμήκυνσης
 • Συνεχής επιτάχυνση κατά μήκος του περάσματος
 • Ακτινωτή κρούση στο κέντρο της βαλβίδας
 • Φαινόμενο σπηλαίωσης τύπου νέφωσης

Η συνδρομή αυτών των παραγόντων στη ροή καθίσταται δυνατή μόνο χάρη σε μια νέα μηχανική διάρθρωση, η δε βαλβίδα NiSoX αποτελείται από λίγα μόνο ενεργά συστατικά: έναν εκτροπέα, έναν ακτινικό αναστολέα και το σύστημα CCMS (Cavitation Cloud Modulating System -Σύστημα διάρθρωσης της σπηλαίωσης υπό μορφή νέφωσης).

Περνώντας διαμέσου του ρυθμιζόμενου εκτροπέα, επιταχύνεται η ροή του υγρού σε υψηλή ταχύτητα, οπότε η ακτινική πρόσκρουση που λαμβάνει χώρα στην ακτινωτή διάταξη σύγκρουσης δημιουργεί ένα ισχυρό αποτέλεσμα σπηλαίωσης, μικροσωματώνοντας τα σωματίδια πιο αποτελεσματικά και επιτυγχάνοντας τη βελτίωση των φυσικών ιδιοτήτων   των προϊόντων.

Εφαρμογές

Η βαλβίδα GEA NiSoX επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα ειδικά με εφαρμογές VHP σε κλίμακα πίεσης από 700 έως 1500 bar, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την επεξεργασία γαλακτωμάτων (μίκρο και νανογαλακτωμάτων) στις φαρμακευτικές, καλλυντικές και χημικές βιομηχανίες.

Η βαλβίδα GEA NiSoX προσφέρει έξοχα αποτελέσματα όσον αφορά την τυπική απόκλιση (ή δείκτη πολυδιασποράς) και εξαιρετικά υψηλό επίπεδο μικρομέτρησης που δεν είναι εφικτό με άλλες συσκευές.

Κύρια πλεονεκτήματα:

 • Μικρότερο μέγεθος σωματιδίων
 • Καλύτερη κατανομή σωματιδίων στο προϊόν
 • Βελτιωμένες φυσικές ιδιότητες από άποψη ιξώδους, διαφάνειας, λείας επιφάνειας και χρωμάτων
 • Μικρή αύξηση θερμοκρασίας
 • Λιγότερη κατανάλωση ενέργειας
 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
 • Αξιοπιστία επεκτασιμότητας
 • Εύκολη και γρήγορη συντήρηση
 • Δυνατότητα καθαριότητας και αποστείρωσης
 • Αξιόπιστη και ανθεκτική συσκευή
 • Προσφέρεται για μετασκευή για τις υπάρχουσες μηχανές
 • Διατίθεται τόσο σε καρβίδιο βολφραμίου όσο και σε κεραμικά υλικά

Η βαλβίδα NiSoX είναι διαθέσιμη για το πλήρες φάσμα ομοιογενοποιητών της GEA, από την εργαστηριακή μονάδα έως τη βιομηχανική κλίμακα.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.