Ομογενοποιητές για τοποθέτηση και άμεση λειτουργία (Φαρμακοβιομηχανία)

Οι τροχήλατες μονάδες ομογενοποιητών Pharma της GEA, είναι λύσεις “με το κλειδί στο χέρι” για εφαρμογές φαρμακευτικής και βιοτεχνολογίας σε βιομηχανικό επίπεδο.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Υψηλής πίεσης τροχήλατες μονάδες ομογενοποιητών Pharma για βιομηχανική παραγωγή

Οι τροχήλατες μονάδες ομογενοποιητών Pharma σχεδιάζονται ως αυτόνομα συστήματα που μπορούν να προσαρμοστούν για οποιαδήποτε απαίτηση παραγωγής και είναι σε θέση να επεξεργάζονται ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, μέχρι τη μέγιστη πίεση των 1500 bar. Οι τροχήλατες μονάδες ομογενοποιητών μας είναι σε θέση να επιτύχουν αποτελεσματική μείωση του μεγέθους των σωματιδίων με μέγιστη απόδοση και βέλτιστη παραγωγική ικανότητα στην θραύση κυψελών, νανοσωματιδίων και νανογαλακτωμάτων με εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην τυπική έκδοση αποτελούνται από:

  • αντλία τροφοδοσίας με σύστημα παράκαμψης
  • ομογενοποιητή
  • πίνακα ηλεκτρικής ενέργειας

Ένας μακρύς κατάλογος επιλογών είναι πάντα διαθέσιμος για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών παραγωγής που προσφέρουν πολύ διαφορετικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του εναλλάκτη θερμότητας, συστήματος ελέγχου για την απελευθέρωση σκόνης και οργάνων μέτρησης της ταχύτητας ροής, της θερμοκρασίας, της αγωγιμότητας και της θολότητας.

Εγγυημένη αποδοτικότητα και άριστη απόδοση

Τα προϊόντα Pharma Skids είναι τώρα διαθέσιμα για διαφορετικά μεγέθη ομογενοποιητών της σειράς Ariete. Ειδικότερα, είναι σε θέση να λειτουργούν υπό άσηπτες συνθήκες, να συμμορφώνονται με τους φαρμακευτικούς κανονισμούς και να ακολουθούν τα πρότυπα επικύρωσης cGMP και Gamp5. Επομένως, είναι ιδανικά για τον τομέα της φαρμακευτικής και της βιοτεχνολογίας, αλλά και για τους τομείς εφαρμογής που αφορούν τα φαρμακευτικά τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής.

Το αποτέλεσμα για το τελικό προϊόν είναι ικανοποιητικό: υψηλή απόδοση και εξαιρετικές επιδόσεις όσον αφορά τη μείωση σωματιδίων.

Είναι διαθέσιμα για συνεχή ή συλλογική επεξεργασία και για την παραγωγή νανογαλακτωμάτων ή νανοδιασπολιώσεων που επιτρέπουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με άλλα συστήματα ρήξης κυττάρων.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.03.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.03.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.