CIP-STAR™ Αίθουσα Ζυθοποίησης του Συστήματος

Αυξημένη διαθεσιμότητα της μονάδας σε ολόκληρο το ζυθοποιείο

Συχνά αποδίδεται μικρότερη σημασία στο αυτόματο σύστημα CIP σε μία αίθουσα ζυθοποίησης από ότι στις κύριες διεργασίες. Ωστόσο, ο σχεδιασμός και η λειτουργία του έχουν ουσιαστική επίδραση στο κόστος λειτουργίας και τις συνθήκες υγιεινής. Η σωστή ρύθμιση καθορίζει το αποτέλεσμα καθαρισμού και επομένως την ασφάλεια της παραγωγής και την ποιότητα της μπύρας. Το κόστος των απορρυπαντικών, η κατανάλωση νερού, η διαθεσιμότητα των μέσων και οι διαδικασίες παρασκευής ζύθου αυτές καθαυτές είναι οι αποφασιστικοί παράγοντες για τη σωστή παραμετροποίηση του συστήματος.

CIP-STAR™ – Καινοτομική ιδέα CIP

Οι κορυφαίοι παράγοντες για να ληφθεί απόφαση επιλογής για ένα νέο ζυθοποιείο είναι οι υψηλές αποδόσεις της αίθουσας ζυθοποίησης, οι βέλτιστοι χρόνοι χρήσης των δεξαμενών και η ελάχιστη κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας. Το σχεδιασμένο από εμάς CIP χρησιμοποιεί ειδικές βαλβίδες με αδιάβροχο διαχωρισμό για τον ασφαλή διαχωρισμό των ομάδων δεξαμενών και σωληνώσεων. Αυτό επιτρέπει τον ανεξάρτητο καθαρισμό των δεξαμενών και των σωληνώσεων, ακόμη και αν η παραγωγή συνεχίζεται σε άλλες δεξαμενές της αίθουσας ζυθοποίησης.

Εγγυόμαστε την ασφάλεια των προϊόντων σε κάθε σημείο της διαδικασίας. Όταν προβαίνουμε σε αναβάθμιση, συνεκτιμώνται όλες τις τοπικές συνθήκες και τις απαιτήσεις των πελατών και έτσι εξασφαλίζονται αξιοσημείωτες οικονομίες.

Τα οφέλη σας με μια ματιά

  • Η αναβάθμιση των διαδικασιών CIP έχει επιφέρει ένα χρονικό πλεονέκτημα τουλάχιστον 3 ωρών και άρα μείωση του κόστους εργασίας
  • Οι διαδικασίες παραγωγής και οι διεργασίες CIP στην αίθουσα ζυθοποίησης μπορούν να λειτουργούν ταυτόχρονα
  • Μειωμένη κατανάλωση καθαριστικών παραγόντων λόγω της εξάλειψης των καυστικών προϊόντων ζύμωσης.
  • Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας κατά τον καθαρισμό
  • Επειδή διασφαλίζεται η ασφάλεια του προϊόντος σε ολόκληρο το σύστημα σωλήνων, η παραγωγή μπορεί να ξεκινήσει νωρίτερα – και έτσι επαυξάνεται η παραγωγική ικανότητα.
  • Χρήσιμο εργαλείο για την ενίσχυση της παραγωγής – με ελάχιστες μηχανικές τροποποιήσεις
  • Μέγιστη αξιοποίηση του εξοπλισμού, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.