Αυξημένη διαθεσιμότητα της μονάδας σε ολόκληρο το ζυθοποιείο
Αυξημένη διαθεσιμότητα της μονάδας σε ολόκληρο το ζυθοποιείο
Συχνά αποδίδεται μικρότερη σημασία στο αυτόματο σύστημα CIP σε μία αίθουσα ζυθοποίησης από ότι στις κύριες διεργασίες. Ωστόσο, ο σχεδιασμός και η λειτουργία του έχουν ουσιαστική επίδραση στο κόστος λειτουργίας και τις συνθήκες υγιεινής. Η σωστή ρύθμιση καθορίζει το αποτέλεσμα καθαρισμού και επομένως την ασφάλεια της παραγωγής και την ποιότητα της μπύρας. Το κόστος των απορρυπαντικών, η κατανάλωση νερού, η διαθεσιμότητα των μέσων και οι διαδικασίες παρασκευής ζύθου αυτές καθαυτές είναι οι αποφασιστικοί παράγοντες για τη σωστή παραμετροποίηση του συστήματος.
Οι κορυφαίοι παράγοντες για να ληφθεί απόφαση επιλογής για ένα νέο ζυθοποιείο είναι οι υψηλές αποδόσεις της αίθουσας ζυθοποίησης, οι βέλτιστοι χρόνοι χρήσης των δεξαμενών και η ελάχιστη κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας. Το σχεδιασμένο από εμάς CIP χρησιμοποιεί ειδικές βαλβίδες με αδιάβροχο διαχωρισμό για τον ασφαλή διαχωρισμό των ομάδων δεξαμενών και σωληνώσεων. Αυτό επιτρέπει τον ανεξάρτητο καθαρισμό των δεξαμενών και των σωληνώσεων, ακόμη και αν η παραγωγή συνεχίζεται σε άλλες δεξαμενές της αίθουσας ζυθοποίησης.
Εγγυόμαστε την ασφάλεια των προϊόντων σε κάθε σημείο της διαδικασίας. Όταν προβαίνουμε σε αναβάθμιση, συνεκτιμώνται όλες τις τοπικές συνθήκες και τις απαιτήσεις των πελατών και έτσι εξασφαλίζονται αξιοσημείωτες οικονομίες.
Τα οφέλη σας με μια ματιά