Καθαριστικά με Ενδείκτες

Οι διατάξεις καθαρισμού με δείκτη παρέχουν καθαρισμό μεγάλης εμβέλειας μέσω του μοναδικού μηχανισμού δεικτοδότησης που λειτουργεί με έμβολο. Τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου διάταξης καθαρισμού είναι ότι η λειτουργία δεικτοδότησης λειτουργεί αργά και τόσο αποτελεσματικά, ώστε να μπορεί να μεταβιβαστεί μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας στους πίδακες καθαρισμού από ό,τι με οποιαδήποτε άλλη διάταξη καθαρισμού της κατηγορίας της.

Λειτουργία των διατάξεων καθαρισμού με δεικτοδότηση:

Οι διατάξεις καθαρισμού με δεικτοδότηση είναι πολύ ευέλικτες με εκδόσεις από 4 έως 90 bar μαζί με επιλογές για σχήματα καθαρισμού 180°. Μόνο το 5% του υγρού καθαρισμού κινεί τον μηχανισμό, το 95% περνά απευθείας στα ακροφύσια, μεγιστοποιώντας την πρόσπτωση. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στρόβιλοι υψηλής ταχύτητας και πολύπλοκοι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης, ελάχιστη μόνο φθορά σημειώνεται ενώ μειώνεται σημαντικά η συντήρηση. Ο μηχανισμός δεικτοδότησης παρέχει την ισοκατανομή του καθαρισμού στις προς καθαρισμό επιφάνειες.

Τα ακροφύσια αυτών των διατάξεων καθαρισμού έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αποτελεσματική κάλυψη της επιφάνειας με μεγάλη πρόσπτωση. Ανάλογα με τον τύπο, τα τύπου δεικτοδότησης, οι διατάξεις καθαρισμού έχουν δύο, τρία ή τέσσερα ακροφύσια. Είναι επίσης γνωστές ως διατάξεις καθαρισμού της σειράς Fury.

Χαρακτηριστικά των διατάξεων καθαρισμού με δεικτοδότηση:

  • Λεπτός, συμπαγής σχεδιασμός αυτό-καθαρισμού με μικρά μεγέθη εισαγωγής
  • Αποτελεσματικός καθαρισμός τετράγωνων ή επίπεδων δεξαμενών
  • Οι πίδακες υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν εμπεριστατωμένο καθαρισμό
  • Μεγάλα χρονικά διαστήματα προληπτικής συντήρησης μέσω δεικτοδότησης χαμηλής ταχύτητας
  • Καθαρισμός υψηλής απόδοσης δεξαμενών ανοικτής οροφής
  • Δεν απαιτείται πρόσθετη μονάδα δίσκου
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.