Υγροί Πύργοι Ψύξης

ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το δομοστοιχειωτό σύστημα πύργων ψύξης μπορεί να επεκταθεί και να προσαρμοστεί ενώ υπάρχουν και διαθέσιμες τυποποιημένες λύσεις για διάφορες απαιτήσεις δυναμικότητας. Αυτό το σύστημα έχει τυποποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και έχει προσαρμοστεί σε μεγάλο αριθμό επιθυμητών προδιαγραφών του πελάτη. Περίπου το 80% είναι διαθέσιμο ως βασική λύση, ενώ το υπόλοιπο 20% υλοποιείται ως εξατομικευμένη λύση. Οι εργοστασιακά συναρμολογημένες μονάδες χρησιμοποιούνται κυρίως για μικρότερα έργα, για τα οποία ο πελάτης απολαμβάνει σημαντικά πλεονεκτήματα κόστους. Όσο μεγαλύτερο είναι το έργο, από την άλλη πλευρά, τόσο αποτελεσματικότεροι είναι οι πύργοι ψύξης που κατασκευάζονται επιτόπου. Οι μηχανικοί μας κάνουν προσαρμοσμένες τροποποιήσεις για να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Σειρά CMDR

Οι πύργοι ψύξης της σειράς CMDR παρέχουν μια βέλτιστη ισορροπία μεταξύ τιμής και ποιότητας. Αυτό οφείλεται στην αεροδυναμική διαμόρφωση με έναν αξονικό ανεμιστήρα στην κορυφή της κυψέλης. Ο ανεμιστήρας κινείται από έναν συμπαγή γραναζωτό κινητήρα και από πτερύγια ανεμιστήρα υψηλής απόδοσης. Οι πύργοι της σειράς CMDR κατασκευάζονται δομοστοιχειωτοί μέχρι 120 τετραγωνικά μέτρα. Η απόδοση ψύξης θα είναι εγγυημένη για την εφαρμογή σας και θα υπολογίσουμε τις επιπτώσεις θορύβου για τον τόπο εγκατάστασης σας. Το υψηλό πρότυπο υλικών χωρίς διάβρωση παρέχει έναν βιώσιμο κύκλο ζωής. Η εφαρμογή προορίζεται για τη χημική βιομηχανία καθώς και για μεγάλα έργα HVAC. Οι μικρές κυψέλες είναι προσυναρμολογημένες ενώ οι μεγαλύτερες κυψέλες θα ανεγερθούν απευθείας στο χώρο. Όλες οι κυψέλες μετά την ολοκλήρωσή τους μπορούν να ανυψωθούν πλήρως. Η καλύτερη επιλογή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.