Εναλλάκτες Θερμότητας με Πλάκες

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία στην κατασκευή και την ανάπτυξη εναλλακτών θερμότητας με πλάκες, έχουμε μία από τις πιο εκτεταμένες σειρές προϊόντων στην αγορά. Η ποικιλία των προϊόντων μας κυμαίνεται από ελασματωμένους έως συγκολλημένους θερμικούς εναλλάκτες και συγκολλημένες πλάκες. Περιλαμβάνει σειρές μοντέλων βελτιστοποιημένων διεργασιών που είναι μοναδικές όσον αφορά τον αριθμό τους και στις ειδικές λειτουργίες τους. Αυτό μας αναδεικνύει στους απόλυτα ειδικούς όσον αφορά την ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων για τις εφαρμογές σας.

Εναλλάκτες Θερμότητας με Πλάκες και Παρεμβύσματα

Οι εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες και παρεμβύσματα αποκαλύπτουν τι μπορεί να καταφέρουν το πάθος, η επιστημονική αναζήτηση και η τεχνολογική ειδημοσύνη. Τα αναντίρρητα αποτελέσματα: υψηλή απόδοση με χαμηλό λειτουργικό κόστος, μεγαλύτερες δυνατότητες εφαρμογών με χαμηλότερο επενδυτικό κόστος. Η διαρκής βελτίωση της σειράς των εναλλακτών θερμότητας με πλάκες που στοχεύει στην ικανοποίηση των απαιτήσεών σας σχετικά με τη θερμοδυναμική και ρευστοδυναμική απόδοση διασφαλίζει επίσης ότι μπορείτε να επιτύχετε τη μέγιστη οικονομική απόδοση. Η μεγάλη γκάμα των κυματοειδών πλακών, των μεγεθών σύνδεσης, του πλάτους των πλακών και του μήκους τους επιτρέπει να κατασκευάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, εφαρμόζονται τεχνολογίες συναρμολόγησης και στεγανοποίησης φιλικές προς τη συντήρηση, οι οποίες διασφαλίζουν ότι το κόστος συντήρησης και επισκευής παραμένει χαμηλό.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.