Διπλοκόχλιες Αντλίες της σειράς HYGHSPIN

Η διπλοκόχλια αντλία της σειράς HYGHSPIN είναι η τέλεια λύση για πολλές εφαρμογές.
Ο πρωτοποριακός υγιεινός σχεδιασμός και κατασκευή, η υψηλή απόδοση, ο βέλτιστος λόγος μέσου χρόνου εργασιών επισκευής (MTTR) και πολλά άλλα ανέδειξαν την αντλία HYGHSPIN ως την τέλεια λύση.

Η σειρά αντλιών HYGHSPIN της Jung Process Systems, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, έχει καταξιωθεί παγκοσμίως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν όλα τα προϊόντα με δυνατότητα ροής με κάθε ιξώδες και συνεκτικότητα – ανεξάρτητα από το αν διακινεί υδατικά, οζώδη συστατικά με υψηλό ιξώδες, άμορφα, ινώδη ρευστά ή αέρια.

Οι διπλοκόχλιες αντλίες είναι ιδιαίτερα φιλικές στη λειτουργία, δεν χρήζουν  συντήρησης και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την εξοικονόμηση χώρου. Εντυπωσιάζουν για την εξαιρετική ευελιξία τους καθώς και για την ήπια διακίνησή του προϊόντος, τους εξαιρετικά μικρούς κραδασμούς και την μεγάλη ταχύτητα αναρρόφησης.

Λόγω της αρχής του μοναδικού σχεδιασμού, δεν απαιτείται πρόσθετη αντλία επιτόπου καθαρισμού (CIP), γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στην εξοικονόμηση χρόνου και κόστους. Όλες οι αντλίες από τη σειρά HYGHSPIN ξεχωρίζουν για την υψηλή διαθεσιμότητα και τους ελάχιστους χρόνους εκτός διαθεσιμότητας για τις εργασίες συντήρησης (βέλτιστος λόγος μέσου χρόνου εργασιών επισκευής (MTTR).

Όλα τα μοντέλα και οι τύποι βασίζονται επίσης στις αρχές της υγιεινής σχεδίασης και έτσι πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας για τις διάφορες βιομηχανίες. Υπάρχουν επίσης πιστοποιητικά EHEDG και 3A.

Τα πλεονεκτήματα και τα στοιχεία σχετικά με τις διπλοκόχλιες αντλίες HYGHSPIN με μια ματιά:

  • Μοναδική ευελιξία για μεγάλη ποικιλία μέσων και εφαρμογών
  • Ήπια διακίνηση με ελάχιστους κραδασμούς κατά τη μεταφορά και εξαιρετική ισχύς αναρρόφησης
  • Το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υγιεινής και βέλτιστη καθαριότητα χωρίς πρόσθετο σύστημα CIP
  • Εξαιρετική αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας σύστημα χωρίς διάταξη παράκαμψης
  • Υψηλή αντοχή στη φθορά χωρίς επιπτώσεις στο προϊόν λόγω τριβής
  • Αντιδιαβρωτικά υλικά και σχεδιασμός για φιλική συντήρηση
  • Εξοικονόμηση χώρου, λειτουργική ασφάλεια και σχεδιασμός υγιεινής κατασκευής

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διπλοκόχλιες αντλίες από τη σειρά HYGHSPIN.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Σύγκριση διαφορετικών αντλιών

Διπλοκόχλια αντλία HYGHSPIN
Ήπια και κανονική αξονική μεταφορά

Περιστροφική εμβολοφόρους αντλία
Επιβράδυνση και ανακατεύθυνση της μέσης ροής

Περιστροφική αντλία με λοβούς
Επιβράδυνση και ανακατεύθυνση της μέσης ροής

Certificate

Internationally certified according to EHEDG, 3-A (USA) and Atex.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.