Βαλβίδα Σταθερής Πίεσης VARIVENT®, Τύπου DHV

Οι βαλβίδες σταθερής πίεσης VARIVENT® χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση της πίεσης εισόδου της βαλβίδας σε σταθερό επίπεδο. Σε περίπτωση οποιωνδήποτε διακυμάνσεων πίεσης που σχετίζονται με τη μεταποίηση η βαλβίδα ανοίγει ή κλείνει για να τις αντισταθμίσει. Η απαιτούμενη πίεση προϊόντος θα ρυθμιστεί μέσω της πίεσης παροχής αέρα στον ενεργοποιητή. Επομένως απαιτείται σταθερή πίεση ελέγχου αέρα.

Λειτουργία

Μόλις η πίεση του προϊόντος, που ασκείται στην επιφάνεια δακτυλίου του δίσκου βαλβίδας, καταστεί υψηλότερη από τη δύναμη κλεισίματος που ρυθμίζεται μέσω της πίεσης παροχής αέρα του εμβόλου, ανοίγει η βαλβίδα σταθερής πίεσης VARIVENT®. Εάν μειωθεί η πίεση του προϊόντος, η βαλβίδα κλείνει αυτόματα και δημιουργεί σταθερή πίεση στο ακροφύσιο εισόδου.

Επιπλέον, το κάτω τμήμα του δίσκου της βαλβίδας είναι εφοδιασμένο με κώνο ελέγχου για τη βελτιστοποίηση των χαρακτηριστικών των βαλβίδων.

Ο δίσκος βαλβίδας της βαλβίδας σταθερής πίεσης είναι κατασκευασμένος από PTFE, που έχει καλή αντίσταση έναντι των διαβρωτικών μέσων και έχει χαμηλή τριβή κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Ειδικά χαρακτηριστικά

  • Σταματάει μηχανικά το δίσκο της βαλβίδας
  • Υλικό κατασκευής του δίσκου της βαλβίδας από PTFE που διακρίνεται για χαμηλή τριβή
  • Εύκολη συντήρηση, μόνο δύο παρεμβύσματα
  • Καλά χαρακτηριστικά ελέγχου
  • Διαφορετικές τιμές Kvs ανάλογα με την ταχύτητα ροής
  • Σχεδιασμός υγιεινής
  • Πιστοποίηση 3Α

Παραδείγματα εφαρμογής

Στην πράξη, οι βαλβίδες σταθερής πίεσης VARIVENT® χρησιμοποιούνται για να διατηρούν μια σταθερή πίεση προϊόντος στο στόμιο εξόδου ενός διαχωριστή. Σε αυτό το σημείο, η αυτορρυθμιζόμενη βαλβίδα σταθερής πίεσης VARIVENT® είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλότερης τιμής έναντι της βαλβίδας ελέγχου διαμόρφωσης. Δεδομένου ότι η βαλβίδα λειτουργεί αυτόματα μετά τη ρύθμιση της απαιτούμενης πίεσης του προϊόντος, δεν απαιτείται πρόσθετος αισθητήρας πίεσης.

Η βαλβίδα σταθερής πίεσης VARIVENT® χρησιμοποιείται επιπρόσθετα για τη διατήρηση της απαιτούμενης πίεσης του προϊόντος σε εναλλάκτες θερμότητας.

Έξτρα Εξοπλισμός

Η βαλβίδα μπορεί προαιρετικά να είναι εφοδιασμένη με σύστημα ταχείας εξαγωγής αέρα ή ρυθμιστή πίεσης ακριβείας. Μέσω της ποσότητας αέρα τροφοδοσίας ή εξαγωγής είναι δυνατή η ακριβής ρύθμιση της πίεσης παροχής αέρα πάνω από την επιφάνεια του εμβόλου, η οποία επιτρέπει την ρύθμιση της απαιτούμενης σταθερής πίεσης του προϊόντος στην πλευρά εισαγωγής της βαλβίδας.

Τεχνικά Δεδομένα

Βαλβίδα σταθερής πίεσης

Τεχνικά δεδομένα της βασικής έκδοσης
Προτεινόμενη κατεύθυνση ροής Από κάτω προς τα πάνω
Υλικό περιβλήματος 1.4404 / AISI 316 L
Υλικό δίσκου βαλβίδας PTFE (FDA)
Υλικό τσιμούχας σε επαφή με το προϊόν EPDM, FKM , HNBR
Θερμοκρασία περιβάλλοντος 0 έως 45°C
Πίεση παροχής αέρα Max. 8 bar (116 psi)
Πίεση του προϊόντος Max. 10 bar (145 psi)
Επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το προϊόν Ra ≤ 0,8 μm
Εξωτερική επιφάνεια περιβλήματος ψάθα προστασίας από εκτίναξη θραυσμάτων
Ρακόρ σύνδεσης Άκρον συγκόλλησης
Αναγνώριση Αυτοκόλλητη ετικέτα αναγνώρισης
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.