Βαλβίδες διαρροής Aseptomag® ADV

Οι βαλβίδες διαρροής τύπου Aseptomag® ADV είναι η απλούστερη μορφή βαλβίδων διακοπής ανθεκτική στη μίξη. Χρησιμοποιούνται σε συνδέσεις σωλήνων σε εγκαταστάσεις ασηπτικής επεξεργασίας για μη κρίσιμα αποστειρωμένα προϊόντα όπως πόσιμο νερό.

Χρησιμοποιείται συγκολλημένος φυσητήρας από ανοξείδωτο χάλυβα για το ερμητικό κλείσιμο της περιοχής του προϊόντος από εξωτερική μόλυνση. Ο ενσωματωμένος φράκτης ατμού (ISB) επιτρέπει τον ασφαλή διαχωρισμό των γραμμών προϊόντων με αποστειρωμένα μέσα και μπορεί να κλειστεί με ασφάλεια από την ατμόσφαιρα μέσω των δύο ενσωματωμένων πλευρικών βαλβίδων.

Κύρια Εξαρτήματα

Περίβλημα
Τα περιβλήματα για ασηπτικές βαλβίδες διαρροής διατίθενται με δύο, τρεις ή τέσσερις θύρες σύνδεσης. Τα περιβλήματα κατασκευάζονται με τις τυποποιημένες συνδέσεις συγκόλλησης. Τα μικτά μεγέθη των θυρών σύνδεσης καθώς και διάφορες συνδέσεις ασηπτικών σωλήνων διατίθενται κατόπιν αιτήματος. Το περίβλημα χαρακτηρίζεται από τον εκτεταμένο σχεδιασμό του στην περιοχή της έδρας των βαλβίδων, που επιτρέπει την ενσωμάτωση έως και δύο πλευρικών βαλβίδων κλασματικού μεγέθους.

Εσωτερικό συγκρότημα
Το εσωτερικό συγκρότημα περιλαμβάνει δύο τσιμούχες εδράνων βαλβίδων από προεπιλογή. Και οι δύο έδρες της βαλβίδας χρησιμοποιούν βιδωτές τσιμούχες των εδρών της βαλβίδας Η έδρα Α της βαλβίδας διαθέτει τσιμούχα ακτινικής μορφής από EPDM, ενώ η έδρα Β της βαλβίδας είναι εξοπλισμένη με τυπική τσιμούχα από Tefasep® (εναλλακτικά PTFE). Λόγω του γεγονότος ότι και οι δύο τσιμούχες των εδρών της βαλβίδας εδράζονται στο ίδιο στέλεχος βαλβίδας, μπορούν να μετακινηθούν ταυτόχρονα μόνο.

Ενεργοποιητής 
Η τυποποιημένη έκδοση του πνευματικού ενεργοποιητή είναι σχεδιασμένη ως ανοιγόμενη με ελατήριο / κλειόμενη με αέρα (NC). Επιπλέον, ένας ενεργοποιητής με λειτουργία ανύψωσης της έδρας (ΑΖ) για το άνοιγμα της έδρας της βαλβίδας Β κατά τη διάρκεια του επιτόπου καθαρισμού (CIP) είναι προαιρετικά διαθέσιμη.

Σφιγκτήρας
Λόγω της συμπαγούς κατασκευής του, ο σφιγκτήρας επιτρέπει την σταθερή και ασφαλή σύνδεση των βασικών εξαρτημάτων υπό πίεση. Ο ειδικός σχεδιασμός με τρία τμήματα επιτρέπει τη φιλική προς τη λειτουργία διακίνηση του εξαρτήματος, ακόμη και υπό   συνθήκες στενότητας χώρου.

Πλευρικές βαλβίδες
Οι ασηπτικές βαλβίδες διαρροής μπορούν να είναι εξοπλισμένες είτε με μία είτε με δύο πλευρικές βαλβίδες. Και οι δύο είναι διαθέσιμες στις κανονικά κλειστές (NC) εφαρμογές και κανονικά ανοικτές (ΝΟ). Οι έδρες των βαλβίδων των πλευρικών βαλβίδων στεγανοποιούνται ερμητικά μέσω ενός στελέχους που είναι κατασκευασμένο από PEEK και είναι ανθεκτικό στη θερμοκρασία.

Μονάδες ανάδρασης
Οι ασηπτικές βαλβίδες διακοπής μπορούν είτε να είναι εξοπλισμένες με μονάδες ανοικτής ανάδρασης είτε με συστήματα ανάδρασης T.VIS® από προεπιλογή. Οι μονάδες ανάδρασης από ανεξάρτητους προμηθευτές μπορούν να τοποθετηθούν μέσω ειδικών προσαρμογέων.

Τεχνικά δεδομένα της τυπικής εφαρμογής

Περιγραφή Μέγεθος
Ονομαστική πίεση βαλβίδας 10 bar
Πίεση κλεισίματος 5 – 6 bar (ανάλογα με το μέγεθος της βαλβίδας)
Πίεση αέρα ελέγχου 6 bar
Στοιχείο ερμητικού κλεισίματος Φυσερό από ανοξείδωτο χάλυβα
Υλικό τσιμούχας της έδρας Α βαλβίδας EPDM
Υλικό τσιμούχας της έδρας Β βαλβίδας Tefasep®
Τσιμούχα περιβλήματος Σιλικόνη
Ποιότητα επιφάνειας στην περιοχή προϊόντος Ra ≤ 0.8
Ποιότητα υλικού στην περιοχή του προϊόντος AISI 316L / AISI 316Ti
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας 135°C (275 °F)
Μέγιστη θερμοκρασία αποστείρωσης 150 °C (302 °F) for max. 30 min.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Τεχνολογία βαλβίδων Aseptomag®

Double-chamber valve Aseptomag® AXV – valve matrix

Οι ασηπτικές βαλβίδες Aseptomag® έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις για ασηπτικές διεργασίες στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών.

Double-chamber valve Aseptomag® DK – valve matrix with T.VIS® control tops

Οι ασηπτικές βαλβίδες με φυσερό διακρίνονται με τη στεγανή ερμητική στεγανοποίηση του στελέχους της βαλβίδας, ελαχιστοποιώντας έτσι τους κινδύνους μόλυνσης και μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες ανίχνευσης. Η σειρά βαλβίδων Aseptomag® είναι το ισοδύναμο για τις ασηπτικές διεργασίες της σειράς βαλβίδων υγιεινής τύπου VARIVENT® και παρέχει τα πάντα από το κλείσιμο και την έδρα στο κάτω μέρος μέχρι τις βαλβίδες ανθεκτικές στη μίξη (mixproof) και τις βαλβίδες δειγματοληψίας. Οι βαλβίδες πληρούν τα υψηλότερα απαιτούμενα υγειονομικά πρότυπα, όπως τα πρότυπα EHEDG και 3-A. Χάρη στην αρθρωτή τους κατασκευή, η σειρά βαλβίδων Aseptomag® ενώ επιτυγχάνονται ειδικές λύσεις βαλβίδων για τις απαιτήσεις ειδικής επεξεργασίας (υψηλότερες πιέσεις κλεισίματος, ειδικά υλικά, ειδικό σχεδιασμό κλπ.). Οι βαλβίδες τύπου Aseptomag® μπορούν να είναι εξοπλισμένες με έλεγχο στο πάνω μέρος τύπου T.VIS® και μπορούν έτσι να ενσωματωθούν χωρίς προβλήματα σε μια αυτοματοποιημένη μονάδα επεξεργασίας.

Ασηπτικές Εφαρμογές

Για ασηπτικές διεργασίες, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα: Αποστείρωση προϊόντων, μεταφορά και διατήρηση στειρότητας και πλήρωση υπό στείρες συνθήκες. Οι άσηπτες διεργασίες σημαίνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας ή / και μεγάλη διάρκεια ζωής, τα οποία παράγονται για συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών. Εκτός από τα κλασικά γαλακτοκομικά προϊόντα UHT, η ιατρική διατροφή, η παιδική τροφή, σε αυτή την κατηγορία υγιεινής ανήκουν και τα ποτά που παράγονται ασηπτικά και οι εφαρμογές στο βιοτεχνολογικό προϊόν.

Βαλβίδες τύπου Aseptomag® με μια ματιά

  • Ερμητική στεγανότητα με φυσητήρες από ανοξείδωτο χάλυβα
  • Ασυμβίβαστες δυνατότητες ανίχνευσης
  • Αυστηρότερο ασηπτικό πρότυπο
  • Εύκολη και ασφαλής συντήρηση
Double-chamber valve Aseptomag® DK – valve matrix

Μεγέθη *

Τύπος βαλβίδας Μετρικό σύστημα Ίντσες OD
Βαλβίδες διακοπής Aseptomag® AV DN 15 – DN 150 0.75” – 6”
Βαλβίδες διακοπής Aseptomag® AVBS DN 15 – DN 150 0.75” – 6”
Βαλβίδες Εκτροπής Aseptomag® UV DN 15 – DN 100 0.75” – 4”
Βαλβίδες διακοπής Aseptomag® AF DN 25 – DN 100 1” – 4”
Βαλβίδες Ελέγχου Aseptomag® RV DN 15 – DN 100 0.75” – 4”
Βαλβίδες Ελέγχου Aseptomag® RVIN DN 25 – DN 65 1“ – 2.5“
Βαλβίδες Αντεπιστροφής Aseptomag® GD DN 15 – DN 150 0.75” – 6”
Βαλβίδες Διακοπής Aseptomag® AMV DN 06 – DN 10 0.25” – 0.5”
Βαλβίδες Διαρροής Aseptomag® LV DN 40 – DN 100 1.5“ – 4“
Βαλβίδες Διαρροής Aseptomag® DT DN 40 – DN 100 1.5“ – 4“
Βαλβίδες διαρροής Aseptomag® ADV DN 25 – DN 100 1” – 4”
Βαλβίδες Διπλού Θαλάμου Aseptomag® DK DN 25 – DN 150 1” – 6”
Βαλβίδες Διπλού Θαλάμου Aseptomag® DKBS DN 25 – DN 150 1” – 6”
Βαλβίδες Διπλού Θαλάμου Aseptomag® DDK DN 25 – DN 150 1” – 6”
Βαλβίδες Διπλού Θαλάμου Aseptomag® AXV DN 25 – DN 150 1” – 6”
Βαλβίδες δειγματοληψίας Aseptomag® PV DN 10 – DN 15 0.5” – 0.75”
Βαλβίδες εισαγωγής ατμού Aseptomag® DE DN 25 – DN 40 1” – 1.5”
* Πρόσθετα μεγέθη βαλβίδων και πρότυπα σύνδεσης (δηλ. ISO) διατίθενται κατόπιν αιτήματος

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=