Βαλβίδες & Εξαρτήματα για Ασηπτική Υγρή Μεταποίηση

Οι ασηπτικές βαλβίδες αντιμετωπίζουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις στις διεργασίες UltraClean (Εξαιρετικός Καθαρισμός) και Aseptic (Ασηπτικός). Επειδή η ασφάλεια των προϊόντων και των διεργασιών έχει την υψηλότερη προτεραιότητα σε αυτές τις εφαρμογές, οι βαλβίδες μας είναι εφοδιασμένες με στοιχείο ερμητικής στεγανοποίησης για να αποφευχθεί η είσοδος μικροοργανισμών στη διεργασία στείρωσης. Με τις τρεις διαφορετικές σειρές βαλβίδων μας, παρέχουμε την τέλεια λύση για κάθε είδους εφαρμογές και προσωπικές προτιμήσεις. Ανεξάρτητα από το ποιά σειρά βαλβίδων μπορεί να είναι η τέλεια λύση για την εφαρμογή σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα από άποψη υγιεινής σχεδίασης και βιωσιμότητας.

Η ειδική σχεδίαση της τσιμούχας εμποδίζει τη μόλυνση του προϊόντος από το εξωτερικό μέρος – αυτό βοηθά στη διατήρηση του συστήματος μεταποίησης χωρίς μικρόβια. Με αυτό τον τρόπο τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις για μεταποίηση στο υψηλότερο επίπεδο, προσφέροντας βιώσιμο προϊόν υψηλής ποιότητας σε κάθε χρήστη. Οι τρεις σειρές βαλβίδων υπερέχουν λόγω της τεχνολογίας της ερμητικά κλειστής τσιμούχας. Η σειρά βαλβίδων Aseptomag® βασίζεται σε τεχνολογία από ανοξείδωτο χάλυβα, όπου η σειρά βαλβίδων D-tec® χρησιμοποιεί τεχνολογία μεμβράνης στελέχους για την απόλυτη στεγανοποίηση του στείρου σωλήνα μεταποίησης από την ατμόσφαιρα. Και οι δύο σειρές βαλβίδων χρησιμοποιούνται κυρίως για εφαρμογές γαλακτοκομικών, ποτών και τροφίμων. Η σειρά βαλβίδων VESTA® βασίζεται στην τεχνολογία PTFE και αποτελεί πραγματικό πλεονέκτημα για εφαρμογές στη βιομηχανία φαρμάκων, βιοτεχνολογίας και καλλυντικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρεις σειρές βαλβίδων, ανατρέξτε στον συγκεκριμένο τύπο βαλβίδας από τη σχετική κατηγορία   κάνοντας κλικ στην αντίστοιχη εικόνα.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.