Αντλίες Εκτόξευσης Υγρού Ατμού

Οι αντλίες εκτόξευσης υγρού ατμού βασίζονται στην καταξιωμένη τεχνολογία αντλιών με εκτόξευση και χρησιμοποιούνται συχνά για την ανύψωση και τη μεταφορά υγρών.

Τα συστήματα εκτόξευσης ατμού διακρίνονται για τον απλό σχεδιασμό, είναι αξιόπιστα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Τρόπος λειτουργίας

Τα τρία βασικά εξαρτήματα των αντλιών νερού για την εκτόξευση ατμού είναι η κεφαλή, ο διαχύτης και το κινητήριο ακροφύσιο. Ο πίδακας ατμού που αναδύεται από το κινητήριο ακροφύσιο με υψηλή ταχύτητα μεταδίδει την κινητική του ενέργεια στο υγρό, αναμειγνύεται με αυτό και συμπυκνώνεται. Με τον τρόπο αυτό, το υγρό μεταφέρεται και η πίεση αυξάνεται ταυτόχρονα.

Αυτές οι αντλίες λειτουργούν σαν αντλία κενού για την εκτόξευση ατμού και εκκενώνουν τους αγωγούς αναρρόφησης και επομένως είναι αυτο-εκκινούμενες.

Σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις, κατασκευάζονται δύο διαφορετικές κατηγορίες βασικών αντλιών υγρού για την εκτόξευση ατμού:

  1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ A: για μικρά ύψη αναρρόφησης, μέχρι κατά μέγιστο 1m (όπου, πυκνότητα, ρ = 1000 kg / m³ ή τροφοδοσία υγρών) και μεγάλες πιέσεις παροχής.
  2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B: για μεγάλα ύψη αναρρόφησης και πιέσεις παροχής έως περίπου 1,1 bar g

Εκτός από τις βασικές αντλίες, διαθέτουμε ειδικές κατασκευές για μεγαλύτερα ύψη αναρρόφησης και πιέσεις παροχής.

Εφαρμογές

Ανύψωση και μεταφορά υγρών χημικών ουσιών, όπως καυστικά αλκάλια, οξέα, ουσίες μαυρίσματος δέρματος, ασβέστιο γάλα, ακάθαρτα ύδατα εκροής, νερά από απόλυση, ζυθοεκχύλιση, νερό από υδροσυλλέκτες κλπ.

Κυκλοφορεί με ταυτόχρονη θέρμανση των υγρών περιεχομένων.

Πλεονεκτήματα

  • απλή συναρμολόγηση και συντήρηση
  • χωρίς κινούμενα μέρη, επομένως, χωρίς φθορά
  • χωρίς συντήρηση
  • μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια λειτουργίας
  • μεγάλη διάρκεια ζωής
  • χαμηλό κόστος
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.