Αντλία Εκτόξευσης Υγρών και Στερεών

Οι αντλίες εκτόξευσης υγρών και στερεών βασίζεται στην καταξιωμένη τεχνολογία κατασκευής αντλιών εκτόξευσης και συχνά χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά τύπων στερεών.

Τα συστήματα μας εκτόξευσης ατμού έχουν απλό σχεδιασμό, είναι αξιόπιστα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Τρόπος λειτουργίας

Η αντλία εκτόξευσης στερεών και υγρών είναι αντλία με εκτόξευση, η οποία, με τη βοήθεια ενός κινητήριου υγρού, μπορεί να μεταφέρει ρευστό κοκκώδες υλικό. Το υλικό που πρόκειται να μεταφερθεί ρέει μέσα από μια χοάνη στην αντλία τύπου εκτόξευσης.

Το κινητήριο υγρό, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι νερό, εξέρχεται από το κινητήριο ακροφύσιο με μεγάλη ταχύτητα στο θάλαμο ανάμειξης της αντλίας, παρασύροντας το υλικό που υπάρχει στο θάλαμο ανάμειξης. Ανάλογα με τον τύπο του υλικού που πρόκειται να μεταφερθεί, το νερό ξεπλύματος πρέπει να ψεκαστεί στη χοάνη για να διατηρείται μια σταθερή ροή. Το μείγμα υγρού και στερεού υλικού μπορεί να μεταφερθεί απευθείας στο σημείο εφαρμογής, με μεταλλικό ή ελαστικό σωλήνα.

Οι αντλίες εκτόξευσης υγρών και στερών μπορούν επίσης να παραδοθούν ως πλήρη μονάδα με σύνδεση με την χοάνη και το νερό έκπλυσης.  Είναι διαθέσιμες τόσο σταθερές μονάδες όσο και κινητές μονάδες.

Εφαρμογές

Οι αντλίες εκτόξευσης στερεών και υγρών χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά άμμου, χαλικιού, αλατιού, ενεργοποιημένου άνθρακα, ρητίνης ανταλλαγής ιόντων και άλλων τύπων στερεών για την πλήρωση και την εκκένωση αντιδραστήρων με μάζα αντιδραστήρων ή μάρμαρο με χαλίκια σε μονάδες αποχρωματισμού και αποξίνωσης και σε μονάδες επεξεργασίας νερού και αποβλήτων για την προσθήκη καταβυθιστικών παραγόντων σε ακάθαρτα ύδατα και επεξεργασία υγρών αποβλήτων.

Πλεονεκτήματα

  • δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη
  • χωρίς συντήρηση
  • μπορούν να εγκατασταθούν σε όλες σχεδόν τις συνθήκες
  • τίθενται σε λειτουργία γρήγορα και εύκολα
  • έχουν σχεδόν απεριόριστη ζωή, όταν επιλέγεται ένα κατάλληλο υλικό κατασκευής
  • μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά κατασκευής
  • χαμηλό κόστος αγοράς
Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.