Ανεμιστήρας Εκτόξευσης Αερίου

Ο ανεμιστήρας εκτόξευσης αερίου τύπου gv1 βασίζεται στην καταξιωμένη τεχνολογία αντλιών με εκτόξευση και χρησιμοποιείται συχνά για την άντληση ατμών από χώρους εργασίας, για τον εξαερισμό δεξαμενών, την κυκλοφορία αέρα κλπ.

Τα συστήματα μας εκτόξευσης ατμού έχουν απλό σχεδιασμό, είναι αξιόπιστα και απαιτούν μικρή μόνον συντήρηση.

Τρόπος λειτουργίας

Οι ανεμιστήρες εκτόξευσης αερίου μεταφέρουν αέρα, αέρια και ατμούς έναντι διαφορών πίεσης έως περίπου 500 mbar.

Η επιτεύξιμη διαφορά πίεσης μεταξύ της πίεσης αναρρόφησης και κατάθλιψης είναι η συμπίεση ενός ανεμιστήρα εκτόξευσης αερίου.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατμός ή υγρό, αντί για πεπιεσμένο αέρα ή αέριο, ως κινητήριο μέσο για τους ανεμιστήρες με εκτόξευση, σε αυτή την περίπτωση, κάποιος θα μιλούσε για ανεμιστήρες με εκτόξευση ατμού ή για ανεμιστήρες εκτόξευσης υγρού.

Εφαρμογές

Οι ανεμιστήρες εκτόξευσης αερίων χρησιμοποιούνται:

 • να απομακρύνουν τον αδρανή αέρα, τα αέρια και τους ατμούς από χώρους εργασίας και αποθήκευσης
 • να αερίζονται οι δεξαμενές, π.χ. σε πλοία
 • ως φυσητήρες ή ανεμιστήρες εν σειρά για καυστήρες λεβήτων
 • για την κυκλοφορία του αέρα, ιδίως στις βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, του δέρματος και του καπνού
 • για τον εξαερισμό των δοχείων αντίδρασης, των δοχείων ανάδευσης και άλλων ειδών εξοπλισμού
 • στις χημικές βιομηχανίες

Πλεονεκτήματα

 • δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη
 • δεν απαιτείται συντήρηση
 • δυνατότητα εγκατάστασης σε όλες σχεδόν τις συνθήκες
 • είναι άμεσα έτοιμο για λειτουργία
 • έχει σχεδόν απεριόριστη ζωή, όταν επιλέγεται ένα κατάλληλο υλικό κατασκευής
 • κατασκευασμένα από διάφορα υλικά
 • χαμηλό κόστος αγοράς

Σε αντίθεση με τους ανεμιστήρες εκτόξευσης υγρού, οι ανεμιστήρες εκτόξευσης αερίου ή ατμού έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιαδήποτε θέση και μπορούν να εξασφαλιστούν μεγαλύτερες διαφορές πίεσης.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.