Aεριστήρας Εκτόξευσης Ατμού

Οι αεριστήρες εκτόξευσης ατμού βασίζονται στην καταξιωμένη τεχνολογία αντλιών με εκτόξευση και συχνά χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά αέρα, αερίων και ατμών.

Τα συστήματα εκτόξευσης ατμού διακρίνονται για τον απλό σχεδιασμό, είναι αξιόπιστα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Τρόπος λειτουργίας

Οι αεριστήρες ατμού μεταφέρουν αέρα, αέρια και ατμούς έναντι μικρών διαφορών πίεσης. Λειτουργούν σε μία περιοχή μεταξύ Δp = 0 και 500 mbar. Πάνω από την πίεση των 500 mbar, χρησιμοποιούνται συμπιεστές πιδάκων ατμού.

Η επιτεύξιμη διαφορά πίεσης μεταξύ της πίεσης αναρρόφησης και της πίεσης εξαγωγής είναι η συμπίεση του αεριστήρα με πίδακα ατμού.

Αντί του ατμού, είναι επίσης δυνατή η χρήση πεπιεσμένου αέρα ή άλλου αερίου ως κινητήριου υγρού για αεριστήρες με εκτόξευση.

Εκτός από τον ατμό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αέρας ή αέριο, υγρά ως κινητήριο μέσο για αεριστήρες με εκτόξευση.

Εφαρμογές

Οι αεριστήρες εκτόξευσης ατμού χρησιμοποιούνται για:

 • να βγάζουν τα απαέρια, τα καυσαέρια και τους ατμούς
 • να αερίζουν τις δεξαμενές
 • ως φυσητήρες αναγκαστικής κυκλοφορίας ή εξαεριστήρες κατά στοίβες για καυστήρες λεβήτων.
 • να αποσπούν και να αναμειγνύουν τα καυσαέρια από τη θερμική καύση

Πλεονεκτήματα

 • δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη
 • χωρίς συντήρηση
 • μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες σχεδόν τις καταστάσεις
 • τίθεται σε λειτουργία γρήγορα και εύκολα
 • έχει σχεδόν απεριόριστη διάρκεια ζωής, όταν επιλέγεται ένα κατάλληλο υλικό κατασκευής
 • δυνατότητα κατασκευής από διάφορα υλικά κατασκευής
 • χαμηλό κόστος αγοράς

Σε αντίθεση με τους αεριστήρες εκτόξευσης υγρού, οι αεριστήρες με εκτόξευση ατμού ή αερίου έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διαχειριστούν μεγαλύτερες διαφορές πίεσης.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.