Αντλίες & Βαλβίδες

Τα τελευταία 80 χρόνια η επιτυχία μας κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Συνεργαστήκαμε στενά με τους πελάτες μας για να διατηρήσουμε τη συνεχή ανάπτυξη προϊόντων με βάση τις ανάγκες της μεταποίησης και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Αυτή η επένδυση μας επέτρεψε να παράγουμε τεχνικά προηγμένα εξαρτήματα μεταποίησης όπως αντλίες και βαλβίδες και υπηρεσίες για απρόσκοπτη παραγωγή. Είτε μεταποιείτε γάλα, μπύρα, ποτά, ζυμαρικά, φαρμακευτικά ή χημικά προϊόντα, αυτό που μετρά είναι η ποιότητα του τελικού προϊόντος και η αποδοτικότητα της γραμμής παραγωγής.

Βαλβίδες & Εξαρτήματα για Ασηπτική Υγρή Μεταποίηση

Οι ασηπτικές βαλβίδες αντιμετωπίζουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις στις διεργασίες UltraClean (Εξαιρετικός Καθαρισμός) και Aseptic (Ασηπτικός). Επειδή η ασφάλεια των προϊόντων και των διεργασιών έχει την υψηλότερη προτεραιότητα σε αυτές τις εφαρμογές, οι βαλβίδες μας είναι εφοδιασμένες με στοιχείο ερμητικής στεγανοποίησης για να αποφευχθεί η είσοδος μικροοργανισμών στη διεργασία στείρωσης. Με τις τρεις διαφορετικές σειρές βαλβίδων μας, παρέχουμε την τέλεια λύση για κάθε είδους εφαρμογές και προσωπικές προτιμήσεις. Ανεξάρτητα από το ποιά σειρά βαλβίδων μπορεί να είναι η τέλεια λύση για την εφαρμογή σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα από άποψη υγιεινής σχεδίασης και βιωσιμότητας.

Βαλβίδες & Εξαρτήματα για Υγιεινή Υγρή Μεταποίηση

Οι υγιεινές βαλβίδες κατασκευάζονται από την GEA για πάνω από 80 χρόνια. Αποτελούν το βασικό συστατικό των μονάδων της διεργασίας matrix-piped και συμβάλλουν σημαντικά στην υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος. Με την μεγάλη γκάμα βαλβίδων που διαθέτουμε παρέχουμε στην αγορά λύσεις για εξαιρετικά σύνθετες εργασίες καθώς και για βασικές λειτουργίες. Οι βαλβίδες μας είναι οικονομικά σχεδιασμένες για την εφαρμογή για την οποία προορίζονται.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.