Αποποίηση ευθύνης

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και για το ενδιαφέρον σας για την EFPS.

Αυτή η αποποίηση ευθύνης διέπει τη χρήση του ιστοτόπου μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε πλήρως αυτήν την αποποίηση ευθύνης. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτής της αποποίησης ευθύνης, μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτούς τους όρους ανά πάσα στιγμή. Επομένως, θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά τις αλλαγές. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο αφού αναρτήσουμε οποιεσδήποτε αλλαγές, αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές, ανεξάρτητα από το εάν τις έχετε ελέγξει ή όχι.

Η υποχρέωση εχεμύθειας και η προστασία των δεδομένων αποτελούν θέματα που απασχολούν σοβαρά την EFPS. Σεβόμαστε την ιδιωτικότητα των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας και θα θέλαμε να νιώθετε ασφαλής εδώ. Η ιστοσελίδα της EFPS μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους άλλων παρόχων, στους οποίους δεν επεκτείνεται η ακόλουθη δήλωση προστασίας δεδομένων.

Για να αντιμετωπίσουμε τα ερωτήματά σας και τα αιτήματά σας για πληροφορίες, σας ζητάμε να μας δώσετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα. Αυτό εναπόκειται σε εσάς αποκλειστικά και είναι σε εθελοντική βάση. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα αποκλειστικά για να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στον ιστότοπό μας αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως τροποποιούνται εκάστοτε. Δεν κοινοποιούνται προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Επίσης, η EFPS δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη διαθεσιμότητα ιστότοπων στους οποίους η πρόσβαση γίνεται μέσω υπερσυνδέσμων. Αυτές είναι ιστοσελίδες τρίτων, το περιεχόμενο των οποίων είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο και βασίζονται σε οποιαδήποτε πληροφορία το κάνουν με δική τους ευθύνη.

Tο μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου που δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας παρέχεται από GEA TDS GmbH / GEA Tuchenhagen GmbH / GEA Process Engineering A/S / GEA Hilge GmbH / GEA Niro Soavi SpA / GEA CMT που υπάγονται στον όμιλο Aktiengesellschaft της GEA. Επιπλέον, οι ακόλουθες εταιρείες είναι επίσης πάροχοι του περιεχομένου: Kelvion Central Europe Sp. z o.o. / Jung Process Systems GmbH. Το περιεχόμενο προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δεν εγγυόμαστε ότι οι λειτουργίες που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς σφάλματα, ότι τα ελαττώματα θα διορθωθούν ή ότι ο διακομιστής που τον διαθέτει δεν περιέχει ιούς ή σφάλματα. Αναγνωρίζετε ότι είναι δική σας ευθύνη να εφαρμόσετε επαρκείς διαδικασίες και αντιικούς ελέγχους (συμπεριλαμβανομένων ελέγχων προστασίας από ιούς και άλλων ελέγχων ασφάλειας) για να καλύψετε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας για την ακρίβεια της εισαγωγής και εξόδου δεδομένων.

Σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια ή ζημιά συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, έμμεσης ή επακόλουθης απώλειας ή ζημίας ή οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας που προκύπτει από απώλεια δεδομένων ή κερδών που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας .

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με οποιονδήποτε τρόπο αθέμιτο, παράνομο, δόλιο ή επιβλαβή, ή σε σχέση με οποιοδήποτε αθέμιτο, παράνομο, δόλιο ή επιβλαβή σκοπό ή δραστηριότητα.

Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρείται σε απρόσκοπτη λειτουργία ο ιστότοπος. Ωστόσο, η EFPS δεν φέρει ευθύνη για τυχόν προσωρινό αποκλεισμό του ιστότοπου λόγω τεχνικών ζητημάτων που δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We are currently working on our new website and we will launch soon!


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας και σύντομα θα είναι διαθέσιμη!