Τεχνολογικές λύσεις για εφαρμογές Φροντίδας σώματος

Η φροντίδα του σώματος επανήλθε στην επικαιρότητα! Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί βασική αιτία δαπανών για πολλούς καταναλωτές, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, ο τομέας της περιποίησης σώματος βιώνει σήμερα μια περίοδο ανανεωμένης δραστηριότητας και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Οι αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης φαίνεται ότι παρήλθαν. Επιπλέον, με μεγαλύτερη έμφαση στις φυσικές και βιολογικές εναλλακτικές λύσεις για πιο παραδοσιακές συνθέσεις, οι κατασκευαστές αναπτύσσουν νέα γκάμα καινοτόμων προϊόντων επιδιώκοντας την αύξηση των πωλήσεων με βάση το μάρκετινγκ, τις εντυπωσιακές συσκευασίες και αποστολή μηνυμάτων.

Μια αναπτυσσόμενη αγορά

Όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου, οι περισσότερες από τις μεγαλύτερες αγορές περιποίησης σώματος βρίσκονται στη Δύση. Ο μεγαλύτερος τομέας είναι οι ΗΠΑ, παρά τη στασιμότητα των πωλήσεων και την πτώση της κατά κεφαλήν δαπάνης, υπερδιπλάσια του μεγέθους της Βραζιλίας που κατέχει τη δεύτερη θέση στον πίνακα κατάταξης, της οποίας οι πωλήσεις αυξήθηκαν σε διψήφιο αριθμό. Όσον αφορά το μέλλον, η πλειοψηφία της παγκόσμιας αύξησης της αξίας αναμένεται να προέλθει από τις ασιατικές αγορές περιποίησης σώματος. Εντούτοις, αυτές οι αγορές πόρρων απέχουν από την πλήρη ανάπτυξή τους και μέχρις ότου επιτευχθεί αυτό το δυναμικό, η Δύση θα συνεχίσει να έχει το μερίδιο του λέοντος στην παγκόσμια αγοραία αξία.

Η Λύση της GEA

Οι σημαντικές παράμετροι, όπως η πυκνότητα (πυκνότητα χύδην) και το ιξώδες, έχουν μεγάλη σημασία κατά την μεταποίηση προϊόντων περιποίησης σώματος και καλλυντικών σε υγρή κατάσταση. Με την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία παραγωγής της GEA για την περιποίηση σώματος, οι λύσεις μίξης και η ομογενοποίηση υψηλής πίεσης επιτρέπουν την σταθερή ποιότητα προϊόντος.

Από την πιλοτική μονάδα έως τις λύσεις βιομηχανικής κλίμακας, η GEA ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή μονάδων επεξεργασίας για την παραγωγή υγρών, διαμορφώσιμων και ημιστερεών γαλακτωμάτων. Η επεκτατική μας γκάμα τεχνολογιών περιλαμβάνει τυποποιημένες και εξατομικευμένες λύσεις – κάθε μια από τις οποίες μπορεί να προσαρμοστεί για να ικανοποιήσει τις ατομικές σας ανάγκες.

Με τις εξαιρετικά επαναλαμβανόμενες διεργασίες εξασφαλίζονται αξιοσημείωτα χαμηλά λειτουργικά κόστη, ελάχιστοι ενεργειακοί πόροι, μικροί χρόνοι παραγωγής και καθαρισμού, άπαντα συμβάλλοντας στην υψηλότερη παραγωγικότητα και ποιότητα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.