Ολοκληρωμένα συστήματα παραγωγής ημίσκληρων και σκληρών τυριών

Πλήρης μεταποίηση από τη λήψη γάλακτος μέχρι την παραγωγή και συσκευασία τυριού

Η GEA έχει μακρά ιστορία στις εγκαταστάσεις παραγωγής τυριού, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων παραγωγής ημίσκληρων και σκληρών τυριών.

Πλήρεις και προσαρμοσμένες λύσεις

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε συστήματα τυποποιημένης παραγωγής τυριών, τα οποία πληρούν όλες τις ειδικές απαιτήσεις των τυροκομικών προϊόντων, ενδεικτικά:

  • Άμεση λήψη γάλακτος
  • Παστερίωση και τυποποίηση της κρέμας και του γάλακτος για το ποσοστό λίπους και πρωτεϊνών
  • Παραγωγή τυροπήγματος συμπεριλαμβανομένης της διακίνησης των συστατικών
  • Συστήματα αποστράγγισης και μορφοποίησης
  • Επεξεργασία ορού γάλακτος
  • Συστήματα συμπίεσης
  • Εμβάπτιση σε άλμη
  • Επιφανειακή επεξεργασία φυσικών ωριμασμένων τυριών
  • Κόψιμο σε φέτες και συσκευασία τυριών

Υψηλή τεχνολογία και όχι μόνο

Τα βασικά προϊόντα μας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων για αυτοματοποίηση διαδικασιών και υπηρεσιών που κυμαίνονται από την παροχή ηλεκτρονικού ελέγχου διεργασιών μέχρι ολοκληρωμένα, δικτυακά συστήματα πλήρη με τα αντίστοιχα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών. Για το επίπεδο MES, παρέχουμε εφαρμογές υποστηριζόμενες από βάση δεδομένων για διασφάλιση της ποιότητας, την αύξηση της παραγωγικότητας και τη διαχείριση του ελέγχου.

Έγκαιρη παράδοση του έργου εντός των ορίων του προϋπολογισμού

Ο υπεύθυνος έργου είναι προσηλωμένος στο έργο από την στιγμή της αποδοχής της προσφοράς έως ότου η μονάδα παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη μας. Συνδυάζουμε τα βελτιστοποιημένα συστήματα με μια επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνολογία αιχμής. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε, όπως οι βαλβίδες, οι εναλλάκτες θερμότητας, τα συστήματα MSR και ο αυτοματισμός, επιλέγονται ανεξάρτητα από συγκεκριμένους προμηθευτές, πράγμα που σημαίνει ότι επιλέγουμε πάντοτε τα εξαρτήματα που προσφέρουν την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας ή τα εξαρτήματα που ικανοποιούν τις επιθυμίες σας και τα πρότυπα εγκατάστασης.

Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.