Μονάδες Παραγωγής Αμύλου Σίτου

Προκλήσεις στην Επεξεργασία Αμύλου Σίτου

Wheat field

Η GEA είναι πρωτοπόρος στην επεξεργασία αμύλου. Για πολλές δεκαετίες, προμηθεύουμε συνεχώς τη βιομηχανία αμύλου σίτου με καινοτόμες λύσεις, από μεμονωμένες μηχανές μέχρι ολοκληρωμένες διεργασίες. Εργαζόμενοι εντατικά και συμβουλευόμενοι τους πελάτες μας μάθαμε να κατανοούμε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία αμύλου. Έτσι έχουμε αποκτήσει εκτεταμένη τεχνογνωσία για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη βελτιστοποίηση ολοκληρωμένων μονάδων πολλαπλών χρήσεων για την ανάκτηση αμύλου σίτου, γλουτένης και υποπροϊόντων όπως ζωοτροφές ή ακόμα και βιοαιθανόλη.

Από μεμονωμένα μηχανήματα μέχρι ολοκληρωμένες διαδικασίες

Visualization of a complete wheat starch plant

Visualization of a complete wheat starch plant

Εκτός από τον βασικό εξοπλισμό για τα επιμέρους στάδια της διεργασίας, η GEA σας βοηθά με τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Μαζί με τις εταιρίες EPC και τους τοπικούς εργολάβους μπορεί να παρέχονται επίσης λύσεις “με το κλειδί στο χέρι” από την αποθήκευση των πρώτων υλών μέχρι το τελικό προϊόν. Η χρήση του πιο πρόσφατου λογισμικού σχεδιασμού και απεικόνισης σας παρέχει μια πλήρη εικόνα της μονάδας.

Η βελτιστοποίηση της συνολικής απόδοσης και της κερδοφορίας επιτυγχάνεται μόνο όταν γίνει σαφώς κατανοητή η πλήρης διεργασία. Η GEA είναι μοναδική από την άποψη ότι μπορεί να παρέχει εξειδικευμένη τεχνογνωσία και βέλτιστη τεχνολογία στην κατηγορία της για όλα τα κατά περίπτωση στάδια της διεργασίας. Μαζί με το τοπικό προσωπικό εξυπηρέτησης και υποστήριξης προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία κατασκευής αμύλου.

Βασικές πτυχές για μεγιστοποίηση του κέρδους είναι:

  • Υψηλή ποιότητα και υψηλή απόδοση αμύλου
  • Υψηλή ποιότητα και υψηλή απόδοση γλουτένης
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Χαμηλή κατανάλωση γλυκού νερού
  • Οικονομική και αποτελεσματική επεξεργασία λυμάτων
  • Μεγάλος χρόνος απρόσκοπτης λειτουργίας με ελάχιστη συντήρηση

Εξαιρετικά εύκαμπτες μονάδες πολλαπλών χρήσεων

Εξετάζοντας τη συνολική διαδικασία υπάρχουν 3 διαφορετικές βασικές γραμμές που οδηγούν σε διάφορα τελικά και συμπαραγόμενα προϊόντα:

  • Διεργασία Α-αμύλου
  • Διεξεργασία γλουτένης
  • Διεργασία συμπαραγόμενων προϊόντων (πεντοζάνη, Β-άμυλο και αιθανόλη)

Η βέλτιστη διάταξη της διεργασίας είναι φυσικά αυτή που εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση και την υψηλότερη ποιότητα του προϊόντος στο οποίο εστιάζει το ενδιαφέρον του ο πελάτης μας που συχνά καθορίζεται από τις διαφορετικές τιμές των τελικών προϊόντων. Έτσι, η συνολική διεργασία πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτη, ώστε να επιτρέπει στους πελάτες μας να ανταποκρίνονται στη δυναμική των αγορών τελικών και συμπαραγόμενων προϊόντων.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου


Show Buttons
Hide Buttons
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1leHRlbmRlZC9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1ob3BwZXIvaW5kZXguaHRtIiAgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSI+PC9pZnJhbWU+
PGlmcmFtZSBzcmM9Imh0dHBzOi8vZWZwcy5nci93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvaG90c3BvdC1maWxlcy9oeWdoc3Bpbi1kb3VibGUtZmxvdy9pbmRleC5odG0iICB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIj48L2lmcmFtZT4=


Dear partners,

We would like to inform you that in the framework of preventive measures aimed at effectively addressing the spread of “Covid19” disease and in accordance with the National Public Health Organization guidelines (https://eody.gov.gr/), our company is committed to ensure public health, safety of its partners and employees. Therefore we have recommended the fulfillment of our employees' tasks through teleworking.

The duration of this measure is initially set from 17.03.2020 to 30.04.2020

The design provides full operation, but due to special conditions, delays in specific tasks or communication may occur.

Our company will strive to keep its operation uninterrupted and secure by serving its clientele in ways and timeframes that are judged possible.

We thank you for understanding and we remain at your disposal.


Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης με σκοπό την αποτελεσματική αντιμετώπιση εξάπλωσης του κορωνοιού και σύμφωνα με τις οδηγίες υγιεινής & ασφάλειας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ (https://eody.gov.gr/), η εταιρία μας για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων της, συστήσαμε την εκπλήρωση των καθηκόντων των εργαζομένων μας, μέσω τηλεργασίας.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου μέτρου ορίζεται αρχικά από τις 17.03.2020 έως τις 30.04.2020

Ο σχεδιασμός προβλέπει πλήρη λειτουργία, ωστόσο εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, ενδέχεται να παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εργασίες ή και στην επικοινωνία.

Η εταιρία μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει αδιάληπτη και ασφαλή την λειτουργία της, εξυπηρετώντας το πελατολόγιο της με τρόπους και σε χρονικά πλαίσια που κρίνονται δυνατά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεση σας.